U15-træner melder om revanchelyst inden Hjørring-opgør

Randers Freja FCs U15-hold møder lørdag kl. 14.00 Hjørring IF på udebane, et hold der har overrasket meget positivt i dette efterår og ligger med helt i toppen af rækken, og et hold som vandt med hele 5-2 i det omvendte opgør.
U15-træner Michael Ravn ser frem til kampen med stor motivation.

”Vi har det aldrig godt med at tabe, specielt ikke på hjemmebane. Det skal Hjørring mærke på lørdag.
De har leveret nogle meget stærke præstationer i dette efterår og har et rigtig godt hold, så det kræver, at vi leverer en maksimal indsats alle mand, hvis vi skal lykkedes med at tage revanche fra nederlaget i Randers.
Men jeg har også på fornemmelsen, at de får et toptændt Randers-mandskab på besøg.”

Ser fremgang i spillet
U15 drengene ligger efter ni kampe fortsat på en 1. plads i puljen med 21 point, i de seneste fem kampe er det blevet til et nederlag på 1-3 i Aalborg efterfulgt af fire sejre over FC Midtjylland, IF Lyseng, TST og senest en pokalsejr over Eastside Viborg fra Liga 2, og U15-træneren er tilfreds med fremgangen i de seneste fire kampe.

”Det jeg har set fra drengene i specielt de seneste fire kampe, afspejler det jeg har set på træningsbanen.
En fremgang i vores koncentration omkring tingene og en fremgang i vores evne til at få det bedste frem i hinanden.
Det var som om FC Midtjylland-kampen på hjemmebane, hvor vi vandt 1-0, var et vendepunkt for os.
Her leverede vi en flot indsats målt på de dyder, vi er afhængige af, nemlig hårdt arbejde udført i fællesskab.
Vi har i de seneste fire kampe kun tilladt to skud indenfor målrammen, som vores keeper begge har taget, det kan kun lade sig gøre, hvis man går i krig med arbejdshandsker på og er omhyggelige med tingene”

Spændende program i vente
U15-drengene skal i de næste fem kampe op imod Hjørring IF, FS Holstebro, Silkeborg IF, AaB og FC Midtjylland, og U15 træneren ser frem til kampene med spænding og kommer også med de ingredienser, han mener, der skal til for at få det bedste ud af kampene.

”Det er klart, at vi skal fortsætte vores hårde arbejde både på træningsbanen og i kampene, så vi er svære at spille mod, men jeg har også set nogle tendenser i vores spil i de seneste fire kampe, som kan være medvirkende til, at vi er endnu mere irriterende at møde, og som kan gavne udviklingen i vores spil både individuelt og kollektivt.
Det er i vores relationelle spil på bolden.
Når vi er disciplinerede og sætter tingene simpelt sammen på de første 2/3 dele af banen, som vi i perioder har gjort godt, så er vi også rigtig farlige på den sidste tredjedel, både i kombinationerne og i indlægsspillet, hvor vi har nogle spændende våben.
Hvis vi kan forbedre det endnu mere i de kommende kampe, samtidig med vi holder fast i vores dyder, så bliver vi rigtig svære at spille mod.
Omvendt hvis vi tror, vi skal ud og spille med hæl og tå, og selv kan klare tingene, fordi vi har vundet nogle kampe i træk, så får modstanderne gode vilkår at spille under.
Det er klart vi bedst kan lide, når modstanderen ikke synes, det er sjovt at møde os, og jeg håber vi kommer til at se en flok fuldstændig fysisk smadrede Randers-drenge ligge på banen efter kampene, men med et skævt smil i mundvigen” sluttede Michael

DBU samling i oktober
På DBU-talentcenter samlingen i oktober deltog Jacob Forsingdal, Filip Kristensen, Dion Veliqi og målmand Jeppe Ørris fra U15-truppen.
Klubben og trænerteamet er glade for udtagelserne og håber årgangen i det videre forløb kan gøre sig positivt bemærket med flere udtagelser.
Næste DBU-samling for 2004 årgangen er i begyndelsen af december.

Kommende uger
I et kig frem mod de ventende udfordringer for U15-gruppen, kan der udover Hjørring-kampen på lørdag nævnes nogle forskellige aktiviteter i uge 42, hvor gruppen mandag skal have holdmøde med Coach Dorthe Søndergaard og tirsdag skal testes af klubbens fysiske stab i spring og sprint.
Herefter venter der gruppen en fortjent efterårsferie, men først og fremmest altså en herrefight i Hjørring på lørdag.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC