U15-træner glæder sig over flot efterår

De sidste træningskampe i 2018 blev spillet denne weekend, hvor U15-truppen gik på ferie med en sejr over Kolding IF på 3-1 efter mål fra Magnus Lerche, Magnus Fogh og Frederik Mikkelsen. Desuden havde truppen også fire spillere i aktion i U16-holdets sejr over Kolding IF U17 på 3-2, hvor Filip Kristensen bidrog med to scoringer og Dion Veliqi med sejrsmålet fem minutter før tid.

U15-holdet sluttede sæsonen på en andenplads efter en spændende afslutning på efteråret, hvor holdet havde muligheden for at vinde puljen hjemme mod AaB, men måtte lade sig besejre 1-3 efter en flot AaB første halvleg.
10 sejre og 30 point i U15-rækken er dog det højeste antal point et U15-hold i Randers har opnået i de seneste 10 turneringer, og U15-træner Michael Ravn har da også ros at uddele til holdet.

”Drengene har gennem efteråret tacklet og overvundet nogle svære udfordringer.
Den første udfordring kan lyde helt grotesk når jeg formulerer det, men at starte på en turnering efter at have gennemført en turnering ubesejret, er sværere end det lige lyder, da der kommer et tomrum i det at vinde.
Vi sejlede rundt i august og starten af september og var meget svingende i vores præstationer både til træning og i kamp.
Der var nogle spillere i truppen, som virkelig trådte i karakter efter et nederlag i Aalborg midt i september, og da vi mødte FC Midtjylland hjemme i den efterfølgende kamp var motivationen og gejsten tilbage, og vi vandt en flot 1-0 sejr.
Herefter vandt vi otte kampe i træk med en målscore på 23-2, i en periode hvor der virkelig blev arbejdet igennem med tingene, og det kulminerede i en rigtig flot 6-1 sejr i Silkeborg.
Den måde drengene fik vendt tingene på, signalerer noget om, hvor meget de vil deres fodbold og holdet”

U15-drengene har ligeledes været repræsenteret flot i antallet af udtagelser til DBUs talentcentre dette efterår, hvor otte spillere har været til samlinger.
Dion Veliqi, Filip Kristensen, Jacob Forsingdal, Jeppe Ørris, Omer Kaqiu, Oliver Møller, Mads Christiansen og Magnus Fogh, de to sidstnævnte på futuresamling. Talentsamlingerne er et udviklingstrin frem mod det U16-landshold, som skal udtages efter sommerferien.
Klubben har som målsætning at kunne levere spillere til de danske U-landshold, og derfor glæder det også cheftræneren, at så mange spillere har gjort sig bemærket til talentcentrene.

”Jeg mener, det er meget positivt, at drengene har gjort sig fortjent til at deltage på samlingerne.
Vi har været repræsenteret på mange forskellige positioner, og set over hele 2018 har vi yderligere nogle spillere, som kunne være i betragtning til samlingerne bl.a. vores centrale midtbanespiller Noah Hoffmann, som desværre har været ude med en længerevarende skade.
Jeg håber, at drengene vil fortsætte med at sætte ambitionsniveauet højt, så de forhåbentlig kan være med til at repræsentere klubben på de danske ungdomslandshold ” udtalte Michael Ravn

Der venter nu drengene en velfortjent juleferie frem til den 5.-6. januar, hvor en del af truppen skal deltage i en tysk eliteturnering i indendørs fodbold.
Til stævnet deltager bl.a. Borussia Dortmund og Tottenham Hotspurs FC.
Træningen begynder igen den 7. januar.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC