U15 tog ny sejr over AGF

AGF – Randers Freja FC 0-1 (0-0)

Kampfakta:
0-1: Dion (Mads E.)

Trup: Jeppe, Jacob F, Oliver M, Malik, Christian Ø, Christian L, Mads E, Mads C, Jakob F, Magnus L, Victor S, Filip, Dion, Omer.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«Vi spiller en solid udebanekamp, og alt i alt er det fortjent, at vi kunne hive sejren med hjem til Randers.
Vi giver en unødvendig omstillingsmulighed væk efter 4-5 minutter, som vi dog når at komme på tværs på, og herfra begyndte kampen at sætte sig. Vi skaber efterfølgende tre gode omstillingsmuligheder den anden vej, som vi ikke formår at spille helt store nok.
Inden pausen har vi et forsøg fra Victor S. helt oppe på sammenføjningen, og et langskud fra Filip, der desværre tog overlæggeren og ned på stregen.
Måske var den inde, men den blev i hvert fald ikke dømt.

I pausen snakkede vi om, at vi ville have flere max-aktioner især i vores pres, og at vi skulle blive ved med at holde trykket mod deres mål. Især ved at få bragt vores backs mere med i vores offensive spil.
Anden halvleg er præget af mange dueller og generelt mange nærkampe.
Vi formår at skabe en del chancer hvor bl.a. Dion og Mads C. havde flere nærgående forsøg.
Efter 50 minutter kom forløsningen endelig, da Dion i samspil med Mads E. fik spillet sig fri foran mål, hvorefter Dion sikkert kunne score til 0-1. Efter scoringen overtog AGF lidt mere af banespillet, men vi forsvarede os klogt, og det gav optræk til flere gode omstillingsmuligheder den anden vej.
Vi formår dog ikke at lukke kampen på trods af muligheder nok, og det gav lidt spænding til sidst, da AGF fik spillet sig til et hjørnespark i tre minutters overtid.
Jeppe kom dog sikkert ud og greb bolden og afværgede faren.

Alt i alt en stærk gennemført kamp af drengene, der skal have ros for at holde sig til kampplanen kampen gennem og spille med et stærkt udtryk. Vi skulle have lukket kampen langt tidligere, men vi er naturligvis meget glade for sejren.
Nu venter der en fortjent friweekend for drengene, inden vi skal forberede os godt til at tage i mod IF Lyseng kommende lørdag».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen