U15 tog en flot skalp i Herning

FC Midtjylland – Randers Freja FC 1-2 (1-1)

Kampfakta:
26. minut 1-0 FC Midtjylland
39. minut 1-1 Frederik Mikkelsen (Frederik Warrer)
68. minut 1-2 Erion Kalludra (Frederik Warrer)

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malthe Birch-Præst, Frederik Warrer, Tobias Duun, Christian Østergaard, Nicolas Roed, Bertil Seedorff, Casper Brandt, Frederik Mikkelsen, Sebastian Bach, Christian Andersen, Hjalte Hammer, Erion Kalludra

En intens kamp sluttede med en Randers-sejr. De opgør vi spiller på heden bliver altid meget intense, det lykkedes vi godt med at løse og tager en flot og fortjent sejr.
I første halvleg var vi for passive i vores pres og kom aldrig på presafstand, det betød, at vi store perioder kom til at stå lavt, men vi forsvarede vores felt flot og stod godt imod.
På bolden lykkedes vi i perioder rigtig godt med at spille os ud af FCM’s første pres, men manglede at få spillet op på sidste linje.
Vi kom til nogle fine muligheder, hvor vi kom rundt om deres forsvar.

I en situation hvor vi var for passive og ikke fik tacklet igennem, kom de til en afslutning udenfor feltet, som de flot sparkede ind.

Det lod vi også ikke slå ud af, og drengene holdt snuden i sporet og arbejdede hårdt for at holde fast. Det fik vi en belønning for kort før pausen, hvor vi bragte os på 1-1 efter et god løb ind i det lille felt og et godt indlæg.

Vi var klar på, at vores pres skulle være bedre i anden halvleg, for at FCM ikke fik lov til at presse os så langt tilbage på banen.
Samt vi skulle spilles os tættere og farligere op mod FCMs mål.

Det lykkedes vi i perioder godt med, og vi blev ikke trykket ligeså langt tilbage som i første halvleg.

Vi havde en enkelt tredobbelt chance, som slutter med at bolden tager overliggeren.
10 minutter før tid kom forløsningen, en god afslutning fra siden bragte os foran med 2-1 og på vinderkurs.

En fornøjelse at se den modenhed drengene spillede med, de var dygtige i kommunikation og måden at støtte hinanden på. Desuden var de konstruktive og fik løst de aktioner, der opstod i kampen.

Vi glæder os til kampen mod FC Nordsjælland i Farum på lørdag. FCN er det ubestridte tophold i rækken.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen