U15 tabte til Esbjerg efter en svag første halvleg

Esbjerg FB – Randers Freja FC 2-0 (2-0)

Kampfakta:
4. minut 1-0 Esbjerg FB
23. minut 2-0 Esbjerg FB

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malthe Henning, Frederik Warrer, Casper Brandt, Christian Østergaard, Christian Andersen, Nicolas Roed, Erion Kalludra, Tobias Duun, Hjalte Hammer, Bertil Seedorff, Frederik Mikkelsen, Nikolaj Krogh

Efter en lille turneringspause, pga. stævnet i Østrig, skulle U15 forsøge at spille sig tilbage på sejrskurs mod Esbjerg FB.
Vi fik en elendig start på kampen, da vi efter fire minutter kom bagud efter et hjørnespark.
Det håndterede vi okay og får lagt et fint tryk med bolden, hvor vi får sat en del pasninger sammen. Men vi manglede spilvendinger for at få spillet os tættere på deres mål.
Efter 23 minutter gik det galt igen, det slog os lidt ud at kurs, vi mistede momentum på bolden og mistede energi i vores pres, og det vi leverede i slutningen af første halvleg, kan vi på ingen måder være tilfredse med.

En opsang i pausen og en besked om at komme ud med større energi og mere aggressivitet blev fulgt, og vi kan være tilfredse med det vi leverede i anden halvleg. Vi skabte nogle chancer til at komme tilbage i kampen, men desværre var det stolpe ud.

Vi skal efterfølgende have fokus på vores genpres, restforsvar og erobringsspil.
Det skal resultere i flere bolderobringer på modstanderens halvdel.

Så skal vi arbejde med spilvendinger og evnen til at fastholde spillet i mellemrummet og komme flere gange ind på den sidste 1/3 del af banen og dermed levere et større tryk på modstandernes felt.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

 

Skrevet af: Claus Stenum Jensen