U15 spillede til nul i Brøndby

Brøndby IF – Randers Freja FC 0-0

Truppen: Mike Ahm, Sofus Nørby, Malthe Birch-Præst, Frederik Warrer, Tobias Duun, Christian Østergaard, Nicolas Roed, Bertil Seedorff, Furkan Cengizay, Frederik Mikkelsen, Sebastian Bach, Christian Andersen, Andreas Skov, Erion Kalludra

Sidste weekend faldt vi helt sammen de sidste 25 minutter mod OB, og vores ellers gode defensive struktur har været udfordret de seneste par kampe. Det betød, at der i ugens løb til træning havde været fokus på at få sat et skarpere pres ind på deres halvdel, men også vores struktur, når vi stod lidt lavere i banen.

Det udtryk vi leverede defensivt, er jeg rigtig godt tilfreds med. Desuden den måde vi arbejder for hinanden og de blokeringer, og den måde vi forsvarer vores felt på.

Det blev en meget jævnbyrdig kamp, hvor begge hold havde svært ved at skabe de store chancer. De første 60 minutter fik vi bragt god energi på bolden, og vi spillede med mod og fik sat gode sekvenser sammen. Dog manglede vi det sidste for at fastholde bolden omkring deres felt og for at få skabt nogle større chancer.
Jeg synes, vi havde kampens to største chancer, en enkelt der tog stolpen, og en helt fri afslutning efter indlæg, som desværre blev ramt forkert.
Brøndby havde måske lidt flere afslutninger, men ikke nogen, der pressede vores keeper ud i store redninger.

Det var dejligt med det første clean sheet i U15-Ligaen og fedt vi fik rejst os fra sidste weekend.
Det giver en stor tror på, at vi kan spille op med mod alle hold.
Nu skal vi have arbejdet med vores relationer og beslutninger omkring modstanderens felt, der gør vi kan skabe større chancer.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen