U15 ned på jorden mod Silkeborg IF

Randers Freja FC – Silkeborg IF 1-2 (0-2)

Kampfakta:
5. minut 0-1 Silkeborg IF
39. minut 0-2 Silkeborg IF
82. minut 1-2 Christian Østergaard (Tobias Duun)

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malte Birch-Præst, Frederik Warrer, Sebastian Bach, Casper Brandt, Christian Østergaard, Christian Andersen, Nicolas Roed, Erion Kalludra, Andreas Skov, Tobias Duun, Hjalte Hammer, Furkan Cengizay

Den anden turneringskamp efter en kamppause på 14 dage. Efter den flotte holdindsats i Aalborg, kom vi ned på jorden igen.

Drengene spiller en rigtig god første halvleg på bolden, hvor vi får skabt gode chancer både gennem flotte opspil og gode omstillinger.
Kommer tidligt bagud hvor vi bliver fanget lidt på flade fødder. Holdet kommer godt igen og får skabt nogle store chancer.

Vi fik dog aldrig sat vores pres rigtigt ind, det betød, at Silkeborg for tit fik mulighed for at spille sig ind på vores halvdel.
Det gjorde, at vi ikke kunne holde trykket hårdt nok på dem.

Kort før pausen fik holdet en spand kold vand i hovedet på en omstilling, hvor der ikke blev forsvaret godt nok.

Anden halvleg startede vi lidt sløjt og fik ikke trykket spillet op på deres halvdel.
Vi ændrede lidt stil og spillede lidt flere lange afleveringer. Og vi fik os også spillet tættere på deres mål og skabte nogle gode muligheder.
En reducering og vi troede på det. Men et rødt kort bragte os lidt i knæ. Vi fik dog skabt kaos og chancer nok til at udligne.

Jeg er træt af vores udtryk defensivt, hvor vi ikke var kompakte nok og ikke fik forsvaret os godt nok. Vi skal bliver skarpere der, og specielt i vores genpres og restforsvar.
Vi skal kunne holde et tryk på modstanderen i længere tid ad gangen.

Jeg er glad for at se, at det vi har arbejdet så hårdt med, at blive bedre på bolden, har flyttet sig, og vi bliver stærkere i den fase af spillet.

Nu drager vi til stævne i Østrig i den kommende weekend, hvor vi bl.a. skal spille mod Rapid Wien, SK Sturm Graz og Maccabi Tel Aviv.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

 

Skrevet af: Claus Stenum Jensen