U15 måtte nøjes med uafgjort i Aalborg

Arkivfoto

AaB – Randers Freja FC  2-2 (0-1)

Kampfakta:
0-1: Filip
0-2: Omer (Dion)
1-2: AaB
2-2: AaB

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver, Malik, Magnus F, Christian, Jakob F, Mads E, Mads C, Omer, Khaled, Magnus L, Filip, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

“Efter kampen var vi meget skuffede.
Præstationen på dagen var god, på nær de sidste 6-7 minutter, hvor vi bliver hårdt straffet af et effektivt AaB-hold.
Vi formår at bringe os foran på et langskud af Filip efter 5 minutter, hvilket også holdt sig til pausen, i en ellers lidt chancefattig første halvleg.
I pausen formår vi at få justeret nogle ting i vores pres, hvor AaB i første halvleg i perioder havde lidt for nemt ved at spille forbi os.

I anden halvleg spillede vi godt og skabte fine chancer. Efter 62 minutter bringer vi os yderligere foran på en flot omstilling, hvor Dion spillede Omer på det helt rigtige tidspunkt, og Dion kunne sikkert sparke bolden ind i tomt mål.
Herfra falder vi i søvn.
Vi begynder at slappe af og spiller individuelt. Det må man sige, at AaB straffede hårdt.
Først på et unødvendigt begået straffespark efter 65 minutter, og siden på en meget flot solo aktion hvor 3-4 spillere bliver sat, og efterfølgende blev bolden sparket over i det lange hjørne.
På en dag hvor AaB nærmest blev holdt helt fra chancer, og vi i den grad skabte det, der skal til for at vinde på en svær udebane, må vi kigge indad på vores egen præstation de sidste minutter af kampen, da det isoleret set, er det der gør, at vi ikke formår at få de tre point med hjem til Randers på dagen.

Vi må tage lærdom af dagens kamp, og lære at gøre vores ting ordentligt færdigt. Det var dyre lærepenge, men noget vi må forsøge at bruge som motivation i de lignende kampe, der garanteret kommer også senere på sæsonen.
Nu skal vi have sat os godt op til Hjørring IF, der gæster Kronjylland tirsdag den 16.april”

Skrevet af: Claus Stenum Jensen