U15 fik turneringssejr mod TRIF

Randers Freja FC – TRIF 4-1 (2-1)

Kampfakta:
1-0: Jacob F
2-0: Omer (Magnus L)
2-1: TRIF
3-1: Dion (Khaled)
4-1: Oliver M (Jacob F)

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver M, Christian Ø, Magnus F, Marius, Jakob F, Mads C, Mads E, Omer, Khaled, Magnus L, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«Vi starter kampen fremragende det første kvarter og får sat rigtig mange gode ting sammen i mellemrummet og på siderne af TRIF.
Her spillede vi med stor fart og traf generelt gode beslutninger, og var fint fremadrettede i vores spil.
Jacob bringer os tidligt i front efter et gennembrud i højre side, inden Omer fik doblet føringen ikke længe efter med en hård indersideafslutning på oplæg af Magnus L. TRIF fik reduceret efter 17-18 minutter efter en opspilsfejl fra bagkæden, som blev hårdt straffet.
Resten af halvlegen går vi generelt lidt ned i procenter og skaber lidt optræk til nogle gode ting, men alt i alt ikke en tilfredsstillende sidste periode af første halvleg, hvor der bl.a. bliver spillet alt for meget på tværs og baglæns.

Anden halvleg starter vi fint og skaber nogle fine muligheder.
Efter 40 minutter fik Khaled flot sat sin direkte modstander i en 1 mod 1 situation, hvor han efterfølgende blev nedlagt i feltet.
Dion tog sig sikkert af straffesparket til 3-1.
Herfra bliver vi med at producere, det der skal til for at udbygge føringen yderligere, men svage beslutninger og dårlig teknisk udførsel forhindrer at føringen blev udbygget i denne periode.
Lige til sidst kom vi på 4-1 efter Oliver M. fik scoret efter et hjørnespark.

Alt i alt gør vi det, der skal til for at vinde kampen og skaber mange chancer, men vi skal generelt øve os i at træffe bedre beslutninger omkring modstanders felt, så laver vi også flere mål i sådan en type kamp som i dag.
Samtidigt ærgrer det mig, at vi ikke spiller til 0, noget vi altid stræber efter.
I perioder var præstationen på dagen rigtig fin, men jeg manglede noget mere kvalitet og flere procenter i andre perioder.
Nu glæder vi os til lokalbrag i Århus ude mod AGF på torsdag.»

Skrevet af: Claus Stenum Jensen