U15 fik sikker sejr over Hjørring IF

Arkivfoto

Randers Freja FC – Hjørring IF 5-1 (3-0)

Kampfakta:
1-0: Filip
2-0: Dion (Khaled)
3-0: Selvmål (Mads E)
4-0: Omer (Filip)
5-0: Khaled (Jacob F)
5-1: HIF

Truppen: Jeppe, Jacob F, Oliver, Malik, Magnus F, Christian, Jakob F, Mads E, Mads C, Omer, Khaled, Magnus L, Filip, Dion.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«I lange perioder af dagens kamp spiller vi rigtig fint.
Vi formår at finde gode rum imellem og på siderne af Hjørrings organisation, og det gjorde, at vi fik spillet os til mange gode muligheder.
Drengene skal have ros for virkelig at arbejde med den offensive positionering i holdet, og når vi spillede med få berøringer og fik sat mange pasninger sammen, så det godt ud.
Vi bringer os tidligt på 1-0 på et godt slået frispark af Filip, og herfra bliver vi ved med at trykke på og skabe muligheder ind mod pausen.
Udover scoringerne til 2-0, og 3-0 var der muligheder til langt mere.

I anden halvleg bliver vi på samme måde som i første halvleg ved med at producere gode chancer, men som set før mangler effektiviteten stadig lidt.
Efterhånden som vi bringer os på 4-0 på et rigtig flot mål, begynder vi at spille lidt mere langsomt, og vi bliver i perioder for utålmodige efter at søge mulighederne og målet for tidligt.
Her kunne jeg tænke mig, at vi spiller med lidt større tålmodighed, og i større grad får etableret spillet lidt højere op på banen, inden vi søger at gå i afslutningsspil.
Det er noget, vi må blive ved med at øve os i på træningsbanen.

Vi får scoret til 5-0 på en flot venstrebens-afslutning af Khaled, inden de reducerer til allersidst efter et hjørnespark.

Drengene skal have ros for deres præstation i lange perioder af kampen, og så er der stadig nogle facetter i spillet, vi skal have udviklet yderligere.

Nu venter en lille påskeferie for hele truppen, inden AGF gæster Randers til et rigtig lokalbrag i næste spillerunde.
Det er bestemt en kamp vi ser rigtig meget frem i mod, og en kamp hvor vi skal sørge for at være maximalt forberedt».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen