U15 besejrede FC København i målfest

Randers Freja FC – FC København 5-4 (2-2)

Kampfakta:
3. minut 1-0 Christian Østergaard (Nicolas Roed)
12. minut 1-1 FCK
21 minut 1-2 FCK
31 minut 2-2 Erion Kalludra (Christian Østergaard)
51 minut 2-3 FCK
57 minut 2-4 FCK
60 minut 3-4 Nikolaj Krogh (Tobias Duun)
67 minut 4-4 Nikolaj Krogh (Nicolas Roed)
81 min.ut  5-4 Furkan Cengizay (Tobias Duun)

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malthe Birch-Præst, Frederik Warrer, Tobias Duun, Christian Østergaard, Nicolas Roed, Bertil Seedorff, Nikolaj Krogh, Furkan Cengizay, Frederik Mikkelsen, Sebastian Bach, Christian Andersen

Efter at have fået lidt selvtillid i kroppen igen, via den gode præstation og sejr i Lyngby, så stod den på FCK på hjemmebane.
Energien til træning og humøret har været stigende sammen med selvtilliden, og det var en flok Randers-drenge, der ville vise, de kunne bygge videre på de seneste kampes fremgang.

Men starten på kampen og faktisk hele første halvleg kom aldrig til at forløbe sig som vi ønskede, det var FCK, der fik lov til at diktere kampens tempo.
Specielt i vores pres blev vi aldrig rigtig afstemt, hvor vi i alt for lange perioder kom til at stå næsten helt nede i eget felt med hele holdet og blev for passive.
Så at vi gik til pausen med 2-2, blev vi enige om, at vi skulle være glade for, men at der skulle noget helt andet til fra hele holdet i anden halvleg.

Det skete, og vi fik kampen til at være en tæt affære, hvor vi blev bedre og mere aggressive i vores pres, og fik også sat flere pasninger sammen. Det betød, at vi fik sat flere af vores kompetencer i spil, men som vi syntes, vi har fin kontrol på det, lavede FCK to mål, hvor vi var lidt på bagkant.
Det slog os ikke ud, tværtimod knoklede vi endnu hårdere og tog dueller og fik lagt et fint tryk mod FCK-bagkæden.
Det havde de det ikke så rart med,  og på en flot omstilling fik vi først gjort det til 3-4 og bagefter til 4-4 på et indlæg og en løs bold i feltet.
Men færdig var drengene ikke, og i overtiden dukkede Furkan op i endnu en omstilling efter et FCK hjørnespark, og kunne forløsende bringe os på 5-4.

Det var en fornøjelse at se, hvordan vi håndterede modgangen og blev ved med at knokle.
Drengene troede virkelig på, at vi kunne komme tilbage, og vi kunne vinde kampen, og den tro vi nu for anden gang i sæsonen har vist i overtiden, den er en kæmpe styrke på holdet.

Selvom det var en kamp, hvor FCK også havde deres muligheder i slutfasen, så det ud som om, at vi havde mere overskud og energi mod slutningen.

Nu står den på kamp fri i weekenden, efter pausen møder vi OB, der ligesom os havde en svært start på turneringen, men som også er kommet i gang med et par sejre.

Tobias Bendixen, U15-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen