U14 videre i pokalturneringen med sikker sejr

TRIF – Randers Freja FC 0-7 (0-1) (Pokalkamp)

Kampfakta:
5. min. 0-1 Bertil Seedorff (Christian Andersen)
37. min. 0-2 Bertil Seedorff
38. min. 0-3 Erion Kalludra (Bertil Seedorff)
45. min. 0-4 Erion Kalludra (Bertil Seedorff)
52. min. 0-5 Bertil Seedorff
61. min. 0-6 Erion Kalludra (Tobias Duun)
65. min. 0-7 Erion Kalludra (Hjalte Hammer)

Truppen: Oliver Nicolajsen, Malte Birch-Præst, Sofus Nørby, Christian Østergaard, Hjalte Hammer, Magnus Ballegaard, Sebastian Bach, Christian Andersen, Bertil Seedorff, Nikolaj Krogh, Tobias Duun, Lukas Mackie, Erion Kalludra, Nicolas Roed, Frederik Mikkelsen, William Andersen, Casper Brandt.

Første pokalkamp skulle vise sig at blive en blandet oplevelse.
Første halvleg var skidt, vi leverede ikke en præstation vi kunne være bekendt, vi spillede for langsomt, traf dumme beslutninger, lavede tekniske fejl, kom ikke på krop og arbejdede ikke hårdt uden bold.
Vi havde bolden meget, men formåede ikke at spille os igennem, stor ære til TRIF for at forsvare sig godt.

I anden halvleg kom vi ud med større ærgerrighed og fik sat mere tempo i spillet.
Vi fandt bedre rum og vores genpres blev bedre.
Vi leverede i det hele taget en god anden halvleg og kunne have lavet en del flere mål end de syv det blev til.

Tobias Bendixen, U14-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC