U14 manglede marginalerne i tæt opgør på den midtjyske hede

Lørdag drog Randers Frejas U14 hold ud på den midtjyske hede, hvor de stødte sammen med Herning Fremad i en tæt kamp, hvor kronjyderne måtte se sig slået 3-2. 

De kronjyske U14 drenge kom godt fra start, og i første halvleg var de gode i deres organisation. Det betød, at Herning Fremad havde svært ved at komme til noget afgørende, og de måtte nøjes med at sende bolde i dybden til deres hurtige 2 meter folk.

Herning Fremad indkasserede et gult kort tidligt i kampen, hvilket resulterede i, at Randers Freja tog initiativ og var i god boldbesiddelse. Det hårde arbejde skulle vise sig at bære frugt, idet Randers Freja kom foran 0-1 på mål af Malthe Larsson, som sparkede den fladt ind i det lange hjørne efter et indlæg. Randers Freja fastholdt momentum og kontrol over kampen lige indtil kort før pausen. I stedet for at få et frispark på kanten af feltet måtte Randers Freja se dommeren dømme til modstanderens fordel. Herning Fremad greb den gyldne mulighed for at udligne og scorede til stillingen 1-1. Det punkterede Randers Frejas ellers flotte momentum kort tid før pausen.

Randers Freja arbejdede godt efter pausen, men de formåede ikke, at fortsætte hvor de slap i 1. halvleg, og de fik derfor ikke sat spillet ordentligt sammen. Derfor kom det også lidt ud af det blå, da Dino Karamehmedovic scorede til 1-2 for kronjyderne, så holdet igen kom foran.

Derfra skabte Herning Fremad de største chancer, og det mundede ud i, at de scorede to ærgerlige mål, hvor Randers Freja blev fanget i ubalance inde på midten. Randers Freja ville dog ikke se sig slået, og i den resterende del af kampen skabte de chancer til mere. Derfor var holdet også meget skuffet, da kampens sidste fløjt lød, og de måtte erkende et nederlag på 3-2. Der var stor ærgrelse over, at de ikke fik lukket kampen i tide, og at de ikke kunne vende hjem til Kronjylland med en sejr i bagagen. U-14 cheftræner Nikolaj Feldborg ser dog udvikling i holdet og har positive ord tilovers for drengene efter nederlaget.

– Jeg er meget tilfreds, med den indstilling og arbejdsindsats drengene præsterede på en dag, hvor marginalerne bare ikke var med os. Det var en godkendt holdindsats af alle, og jeg glæder mig over, at vi er kommet tættere på og foran på nogle parametre, siden sidst vi mødte Herning Fremad, fortæller cheftræner Nikolaj Feldborg.

Randers Frejas U14 drenge skal i aktion igen lørdag den 12. september kl. 12.00, hvor de tager i mod Hobro IK på hjemmebane.

Kampfakta:
Herning Fremad – Randers Freja FC 3-2 (1-1)
0-1 Malthe Larsson
1-1 Ukendt spiller
1-2 Dino Karamehmedovic
2-2 Ukendt spiller
3-2 Ukendt spiller

Startopstilling med ændringer undervejs:
Arian Omarkheil, Noah Heibøll, Emil Bramsen, Mathias Kempel Pedersen (65. Oliver Price Pedersen), Villads Petersen (35. Andreas Riiser), Frederik Moestrup, Dino Karamehmedovic, Lasse Mandal Andersen, Malthe Larsson, Oliver Price Pedersen (35. Gustav Nielsen Dahlerup), Oliver Kahr

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen