U14 måtte se sig slået

Randers Freja FC’s U14-hold var også i aktion i lørdag, hvor de tog imod Silkeborg IF på hjemmebane. Dog måtte de kronjyske drenge efter kampen sande, at Silkeborg IF stod stærkere på dagen.

Randers Freja FC kom ellers stærkt fra start, hvor de fik lagt et stærkt tryk de første 10 minutter, og alt tydede på, at det kunne blive en rigtig god kamp for de randrusianske drenge. Inden for de første 10 minutter blev der scoret tre mål til stillingen 2-1, to til henholdsvis Randers Freja FC og et enkelt til gæsterne. Herefter vendte kampen dog, og Silkeborg IF fik desværre mere plads på banen til at spille det spil, de gerne ville. Randers Freja FC virkede tomme for energi, og kampen bar præg af, at randrusianerne måtte løbe efter modstanderne den resterende del af kampen.

Randers Freja FC formår ikke at stå tætte i deres kæder, og med for store mellemrum, som Silkeborg IF var dygtige til at udnytte, blev det udslagsgivende for kampen. Silkeborg IF kunne derfor sende yderligere 4 mål i nettet, og dermed blev slutresultatet 2-5 til Silkeborg IF.

På trods af han måtte se 5 mål gå ind bag ham, så stod målmand Oliver Vestergaard Henriksen en god kamp, hvor han med flere store redninger holdt ham og holdkammeraterne inde i kampen, når spillet ikke flaskede sig.

U14 måtte altså se sig slået, men cheftræner Nikolaj Feldborg Olesen er fortrøstningsfuld.

– Jeg synes, at vi præsterede en jævn indsats, men vi skal forbedre vores udtryk fremadrettet. Og så skal Silkeborg have stor ros for at lykkedes med deres koncept, fortæller Nikolaj Feldborg Olesen.

Randers Freja FC’s U14-hold skal i aktion igen søndag den 30. august mod AaB i Aalborg.

Kampfakta: 
Randers Freja FC – Silkeborg IF 2-5
1-0 Lasse Mandal
1-1 Silkeborg IF-spiller
2-1 Malthe Larsson
2-2 Silkeborg IF-spiller
2-3 Silkeborg IF-spiller
2-Silkeborg IF-spiller
2-5 Silkeborg IF-spiller

Startopstilling med ændringer undervejs: 
Oliver Vestergaard Henriksen, William Tofthøj Warrer, Emil Bramsen, Mathias Kempel Pedersen, Villads Petersen, Frederik Moestrup, Anker Søndergaard, Dino Karamehmedovic, Gustav Nielsen Dahlerup, Lasse Mandal Andersen, Malthe Larsson
Indskiftninger: Jeppe Terp Duun, Jonathan Bundgaard Kjeldsen og Oliver Price Pedersen

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen