U14 fik revanche mod AGF

AGF – Randers Freja FC 0-1 (0-0)

Kampfakta:
0-1 Nicolas Roed (Sofus Nørby) 

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malte Birch-Præst, Christian Østergaard, Frederik Warrer, Sebastian Bach, Gustav Frandsen, Christian Andersen, Hjalte Hammer Nikolaj Krogh, Bertil Seedorff, Tobias Duun, Nicolas Roed, Frederik Mikkelsen, Furkan Cengizay, Erion Kalludra, Casper Brandt.

Det var en fremragende sejr på Fredensvang.
Fortjent efter en tæt og intens kamp, hvor vi spillede en flot 1. halvleg, mens vi i 2.halvleg var gode i vores forsvarsspil og på omstillinger.

Der var revanche i luften, og drengene var tændte på at få slettet indtrykket fra det sidste møde, hvor vi følte vi spillede os til mere, men modgangen i kampen ramte os hårdt.

Der blev kæmpet for hver eneste meter, og vi gav den alt, hvad vi havde, så efter kampen var det en blanding af træthed og glæde over sejren.
Vi kom godt ud i første halvleg, hvor vi havde nogle gode sekvenser på bolden og fik skabt nogle halve muligheder og et par gode tilbud.
Defensivt fik vi sat et godt pres ind, og holdte dem godt væk fra vores halvdel. De havde et enkelt stort tilbud mod slutningen.

Anden halvleg blev med AGF mest på bolden, og os i forsvarsspil, men vi lykkedes med at holde dem på områder hvor de ikke blev farlige, og vi fik lavet nogle gode omstillinger.

Jeg savnede dog større perioder, hvor vi kunne sætte pasninger sammen og få spillet flytte frem.
En af de få muligheder, der kom i anden halvleg scorede vi på.
En spilvending, der blev til et tidligt indlæg og en snu kantspiller, der kunne tappe den ind ved bagerste stolpe.

Jeg er stolt af truppen der har øvet sig og knoklet på træningsbanen for at blive dygtigere og har flyttet sig.
Det var en dejlig forløsning at slå AGF, men vi er sultne på mere og for at vise os frem igen, når Viborg står på den anden side onsdag den 22. maj.

Tobias Bendixen, U14 cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen