U14 besejrede Brabrand

Randers Freja FC – Brabrand IF 1-0 (0-0)

Kampfakta:
1-0 Erion Kalludra (Tobias Duun)

Truppen: Oliver Nicolajsen, Sofus Nørby, Malte Birch-Præst, Christian Østergaard, Frederik Warrer, Sebastian Bach, Gustav Frandsen, Christian Andersen, Hjalte Hammer Nikolaj Krogh, Bertil Seedorff, Tobias Duun, Nicolas Roed, Frederik Mikkelsen, Furkan Cengizay, Erion Kalludra, Casper Brandt.

Det blev en ligeså svær kamp som forventet.
Et Brabrand-hold der kæmpede for at holdet nullet, og med nogle gode redninger og blokeringer, var det også lige ved at lykkes.

Drengene har fået en god ro i hovederne i kampe, hvor vi har bolden meget.
De begynder ikke at stresse over manglede mål, og de holder sig til planen.
Det bar frugt i dag, hvor Brabrand kunne stå imod vores tryk mod deres mål i 67 minutter, inden Erion fik scoret det forløsende mål.

Vi skabte en del chancer kampen igennem, og deres keepere tog sig flot af dem, derudover havde vi bl.a. et forsøg på stolpen og et på overlæggeren.
Vi havde siden kampen mod Aabybro fået skåret ned på antallet af tekniske fejl, og det betød, at der var mere flow i vores spil, og vi kunne sætte længere sekvenser sammen.

Brabrand IF har én chance som Oliver tager sig af, ellers holdte vi dem fra store chancer.
Dog skal vi arbejde lidt med vores pres, hvor de i perioder har lidt for nemt ved at spille sig rundt om os, og vi skal bruge lidt for meget energi, før vi generobrer bolden.

Nu står den på pokalkvartfinale mod Hedensted onsdag kl. 19.00 på udebane

Tobias Bendixen, U14-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen