U13 videre i pokalturneringen

Arkivfoto

Aalborg KFUM – Randers Freja FC  0-2 (0-2)

Kampfakta:
0-1 Malthe Henning
0-2 Malthe Henning

Trup: Gustav Søby, Christoffer Hagens, Malthe Henning, Frede Bondi, Simon Rosenkilde, Wilhelm Simonsen, Magnus Kahr, Casper Mogensen, Alexander Petersen, Oskar Øfverlind, Benjamin Juul, Victor Kjær, Malthe Wangsøe, Victor Mikkelsen

Onsdag den 10. april kunne U13 rejse hjem fra Aalborg med en sejr i bagagen mod Aalborg KFUM i pokalturneringen.
Vi havde revanche til gode fra sidste kamp mod Aalborg KFUM, der endte med et 1-2 nederlag.
Vi vidste, at vi skulle møde et stærkt hold, der er dygtige i mellemrumsspillet og skarpe på omstillingerne, så højt pres, Randers-DNA og vilje var nøgleord til dagens kamp.
Randers sad på spillet fra kampens start. Aalborg KFUM havde svært ved at bryde igennem det høje pres, dog endte den største chance på stolpen til hjemmeholdet efter godt 20 minutter var spillet.
Kort efter fremtvang vi et straffespark, som Malthe Henning fik lagt i kassen til 0-1.
Kort inden pausen fik Randers Freja FC tilkæmpet sig endnu et straffespark, som Malthe Henning blev dobbelt målscorer på.
Vi kunne efter en flot første halvleg fortjent gå til pause foran med to mål.

I pausen blev der snakket om, hvor vigtigt det var, ikke at stille os tilfredse. Vi skulle blive ved med at arbejde frem ad i banen, ikke give Aalborg KFUM tid på bolden, og jagte det næste mål.

De gode takter fra første halvleg fortsatte, da anden halvleg blaev fløjtet i gang. Vi formåede at lægge et højt tryk på deres bagkæde, og vi var dygtige til at spille fremad, når vi erobrede bolden.
Som halvlegen skred frem, kom Aalborg KFUM mere og mere på bolden.
Luften gik lidt af ballonen de sidste 10 minutter af kampen fra vores side, og her var Aalborg KFUM det bedste hold på bolden.
Men vi var disciplinerede i forsvars spillet, og KFUM formåede aldrig helt alt blive farlige,  andet end på et par afslutninger fra distancen og et enkelt frispark.

Mod en dygtig modstander på en svær udebane, fik drengene kæmpet en vigtig sejr med hjem til Randers.
Dejligt at se den energi og de værdier holdet på dagen viste inde på banen.

Efter en fest i bussen på vej hjem, ser vi frem imod den næste kamp i pokalturneringes kvartfinale ude mod FK Viborg onsdag den 24. april kl.19.00
Øvrige tilbageværende hold i turneringen er FC Midtjylland, Åbyhøj IF, Esbjerg fB, Vejle Boldklub, Vildbjerg SF og Kolding IF

Emil Stanic, Assistenttræner U13

Skrevet af: Claus Stenum Jensen