U13 vandt pokalfinalen

Randers Freja FC – Kolding IF 0-0 (4-1 efter straffe)

Kampfakta:
1-0 Malthe Henning
2-0 Victor Mikkelsen
3-0 Alexander Petersen
3-1 Kolding IF
4-1 Viktor Kjær

Truppen: Gustav Søby, Malthe Henning, Viktor Kjær, Christoffer Hagens, Magnus Kahr, Benjamin Juul, Oskar Øfverlind, Alexander Petersen, Wilhelm Simonsen, Casper Mogensen, Victor Mikkelsen, Simon Rosenkilde, Malthe Wangsøe

Skadet: Laurits Pedersen, Ebbe Sørensen, Frede Bondi

Onsdag aften spillede Randers Freja FC’s U13 hold pokalfinale imod Kolding IF og endte med at trække det længste strå og stå med pokalen.

Overordnet set var det en kamp med meget få rigtig store muligheder, og en kamp med to hold, der taktisk stod godt på banen.
Vi havde kampen igennem gode vilkår for at få lov til at sætte spillet fra vores bagkæde, og komme med det udtryk vi som hold gerne vil vise.
Det lykkedes også i den første del af kampen, hvor vi fandt gode positioner og løsninger i vores opbygningsspil, desværre var vi kampen igennem ikke skarpe nok på den sidste tredjedel, og derfor blev det kun lige ved og næsten.
Derfor var det også en meget lige kamp, og begge hold kunne have endt som vinder, så egentlig også meget sigende at kampen ender i straffesparkskonkurrence.

Dermed var det holdets fjerde straffesparkskonkurrence i dette forår, da vi også i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland endte som vinder efter straffespark.
Senest var vi ude i straffesparkskonkurrence to gange til stævne i Holland, hvor de begge blev vundet.
Så vi må sige, at det efterhånden er blevet en disciplin drengene er gode til, og det endte altså også denne gang med en sejr.
Gustav Søby har haft en flot sæson i målet, og han fortsatte med en redning på deres første spark, og efterfølgende brændte Kolding yderligere to gange, imens vi scorede på alle vores.

Nu gælder det sidste mål i forårssæsonen, som er i turneringen, hvor vi med en sejr senere i aften i den sidste kamp imod FK Viborg på udebane kan sikre os førstepladsen og adgang til JM-kampene.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen