U13-truppen har spillet to kampe

Liga 2A: Randers Freja FC – RK 07  1-1 (1-1)

Kampfakta:
1-0 Mikkel Brund
1-1 RK 07

Kampen startede i et meget langsomt tempo, hvor det virkede som om, at drengene ikke rigtig kunne finde spilrytmen.
Plus det at RK stod rigtig fint i forsvaret, og de tillod ikke rigtigt drengene at finde spilmuligheder på midten.
Så bolden blev flyttet meget rundt i forsvaret, uden at det rigtigt blev farligt.
Vi startede målscoringen med en dejlig basse fra Christian midt i første halvleg. Derefter havde vi to skud på overlæggeren, inden at RK udlignede efter et hurtigt taget frispark, hvor drengene stod og “sov”.
Anden halvleg var med totalt dominans fra os, hvor gæsterne sjældent var over midterlinjen.
Men to klasseredninger fra gæsternes målmand, plus at det tog ca. 45 minutter for drengene at få noget tempo ind i spillet, gorde at kampen endte 1-1.
En fint spillet fodboldkamp, hvor boldbesiddelsen helt klart var i vores favør.
Desværre spillede vi i et alt for lavt tempo, og havde generelt svært ved at finde løsninger i vores fase 3, da RK stod meget lavt og ikke tillod særlig meget spil i mellemrummene.

Mikkel Heibøll, U13 assistenttræner


Randers Freja FC – AC Horsens 3-1 (1-0)

Kampfakta:
1-0: Selvmål
2-0: Anker Søndergaard
3-0: Gustav Nielsen Dahlerup
3-1: AC Horsens

Drengene skulle i kamp igen efter en lille kamppause, ingen tvivl om vi ville revanchere vores dårlige præstation fra sidste kamp mod AaB.
Allerede da drengene mødte ind til kampen, var de fuldt fokuserede på at lave en god præstation.
Vi snakkede meget om, vi i højere grad skulle blive bedre til at variere vores spil i de forskellige faser – netop dette skulle vise sig at komme fint til udtryk flere gange gennem kampen.

Den gode optakt medvirkede også til fuld dominans de første 20 minutter af kampen, hvor vi skulle have ført med flere end det ene mål, som vi lavede i denne gode periode.
Efter 20 minutter mister vi lidt fokus, hvor vi ”hopper” lidt med på Horsens hårde spil i duellerne, hvilket på ingen måde, var en fordel for os.

I pausen får vi snakket tingene igennem, bl.a. får vi snakket om, atder er meget plads i de offensive omstillinger, som vi i højere grad skulle udnytte – det lykkedes rigtig fint, og kort tid inde i anden halvleg, så står der 3-0 til os.
Frustrationen kommer til udtryk hos Horsens, som får lavet mange grimme frispark, som frustrerer vores spillere – det medvirker til to gule kort, som ødelægger spillet meget – men vi kører sejren hjem og vinder sikkert.

Rasmus Petersen, U13-cheftræner

Skrevet af: Claus Stenum Jensen