U13 starter sæsonen med målfest

I lørdags tog Randers Freja FC’s U13-drenge imod Silkeborg IF på hjemmebane i deres første turneringskamp denne sæson. Det blev en målrig affære, hvor flere spillere viste stærke kvaliteter, og hvor holdet hev en sikker sejr hjem til Kronjylland.

I første halvleg havde randrusianerne fuld kontrol, både med og uden bolden. Silkeborgenserne fandt sig aldrig til rette og måtte se sig udspillet af et solidt spillende Randers Freja FC-hold.

Som anden halvleg skred frem, blev der desværre overladt mere initiativ til Silkeborg IF. Men med en stærk Malthe Frølich i målet blev det aldrig helt farligt, og derfor kunne han sikre et clean sheet i holdets første turneringskamp. På trods af at randrusianerne i anden halvleg lukkede Silkeborg IF mere ind i kampen, så rejste drengene sig flot og sluttede kampen godt og fortjent af med et imponerende slutresultat på 7-0.

Det flotte resultat betød også, at der kom hele fem spillere på måltavlen. Her spillede Sebastian Nymann en stor rolle, hvor han var meget fremadrettet og nærværende i spillet både med og uden bold. Og så kan man naturligvis ikke komme uden om Magnus Sams, som spillede en flot kamp som stopper, men han også var ustoppelig på holdets offensive hjørnespark, hvor han scorede alle sine tre mål.

Kampfakta: 
Randers Freja FC – Silkeborg IF 7-0

Målene blev scoret af Magnus Sams (3), Peter Rask (1), Christian Brund (1), Arsen Türkmen (1) og Jeppe Christensen (1).

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen