U13 sluttede fint af i træningskamp

Randers Freja FC – Kolding IF 3-2 (2-1)

Kampfakta:
1-0: Magnus (Malthe W)
1-1: Kolding IF
2-1: Casper (Wilhelm)
2-2: Kolding IF
3-2: Jens (Wilhelm)

Trup: Gustav, Viktor K, Christoffer, Frede, Oskar, Wilhelm, Casper, Jens, Benjamin, Silas, Simon, Magnus, Malthe W, Emil, Anker, Gustav.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:
«Overordnet er jeg fint tilfreds med udbyttet af kampen.
Vi benyttede kampen til at teste nogle U13-spillere af på U14-holdet, som også spillede mod Kolding IF, samt at give chancen til nogle dygtige U12-spillere sammen med resten af truppen.

Jeg glæder mig over, drengene tør at spille i små rum igennem kampen og generelt spiller med stor ro og med fint mod på bolden.
Vi får i perioder af kampen sat nogle fine ting sammen og skaber flere fine muligheder efter gode gennemspillede angreb.
Første halvleg var noget bedre end anden halvleg, hvor der manglede noget bevægelse og nogle relationer af naturlige årsager.
Udover dette er jeg fint tilfreds.
Kolding udlignede til 2-2 på et spøgelses-mål i anden halvleg, men det fik dog ikke betydning for kampens udfald, da Jens fem minutter inden slut kunne afgøre kampen med en fin aktion.
Det var godt at gå på juleferie med en fin præstation.
Nu skal alle spillere og trænere bruge tiden frem til vi starter op igen i januar på et restituere, lade batterierne godt op, og møde ind igen med fornyet energi til en spændende forårssæson».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC