U13 sikrede sig puljesejren på hjemmebane

Fra stævnet i Holland i sidste weekend

Kampfakta:
Randers Freja FC – Hobro IK 6-0 (3-0)
1-0: Tobias (Nikolai)
2-0: Tobias (Nikolai)
3-0: Sofus (Casper)
4-0: Sebastian (Lukas)
5-0: William (Sofus)
6-0: Bertil (Nikolai)

I turneringens sidste hjemmekamp stod Hobro på modsatte banehalvdel. Et lokalopgør på alle måder, og to hold der kender rigtig godt til hinanden. De tidligere opgør har Randers trukket sig sejrrigt ud af, og lørdagens kamp blev ingen undtagelse.

I første halvleg skulle Randers lige bruge de første 10 minutter af kampen på rigtigt at komme i gang, efterfølgende var det spil til et mål. Efter 11 minutter bragte Tobias Randers på 1-0. Nikolai kom flot rundt på kanten og chippede efterfølgende bolden til bagerste stolpe, hvor Tobias kunne heade bolden ind i et tomt mål.
Opskriften var den samme efter 15 minutter, hvor Nikolai på ny kom bagved Hobros bagkæde.
Denne gang blev bolden spillet fladt ind i feltet – igen til Tobias, der sparkede bolden ind i et tomt mål.
Resten af halvlegen brændte Randers rigtigt mange store muligheder. Men i stedet for at score, blev der sparket på stolper, over og ved siden af målet eller lige på målmanden.
Efter 28 minutter gjorde Sofus det dog til 3-0 på et hjørnespark fra Casper.
Hobro skabte ikke rigtigt noget, udover en friløber, der blev sparket i sidenettet fra en spids vinkel.

I anden halvleg var kampbilledet det samme som i første halvleg. Randers formåede dog at spille en anelse hurtigere i denne halvleg, hvilket gjorde, at der blev skabt endnu flere chancer end i den første.
Man formåede dog kun at score yderligere tre gange, spillet og chancerne var til langt mere.
Sebastian scorede til 4-0 efter 36 minutter på et indlæg, der sejlede ind ved bagstolpen over målmanden.
William scorede efter 47 minutter på en flot detalje, hvor han fik drejet rundt og afsluttet i samme bevægelse, og Bertil fastsatte slutresultatet til 6-0 efter 58 minutter – på ny på oplæg af Nikolai.
Randers cementerede dermed førstepladsen i puljen og kunne dermed efter kampen slippe jubelen løs, nu hvor der med én spillerunde tilbage ikke er nogen, der kan indhente Randers i tabellen.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:
«Kampen i sig selv var fornuftig fra vores side. Vi spiller tidvis hurtigt og vores grundspil så godt ud, men vi scorer alt for lidt i sådan en type kamp som denne her.
Der var vi ikke ærgerrige nok i dag, og det ærgrer mig lidt. Det glæder mig dog, at vi spiller utrolig frigjort i dag, hvor dagens anledning ellers måske kunne have påvirket nogle på det mentale plan.
Alt i alt kan vi kigge tilbage på en rigtig flot gennemført turnering, som i dag kulminerede med puljesejren.
Det er en rigtig stærk præstation af drengene, og det er noget hele klubben kan være stolte af.
Nu ser vi frem i mod den sidste turneringskamp på lørdag mod Brabrand på udebane, hvor turneringen skal rundes ordentligt af».

Skrevet af: Claus Stenum Jensen