U13 satte sig igennem i anden halvleg

HEI – Randers Freja FC  0-3 (0-0)

Kampfakta:
0-1 Victor Mikkelsen
0-2 Alexander Petersen
0-3 Laurits Pedersen

Truppen: Gustav Søby, Malthe Henning, Viktor Kjær, Frede Bondi, Magnus Kahr, Oskar Øfverlind, Laurits Pedersen, Wilhelm Simonsen, Alexander Petersen, Malthe Wangsøe, Casper Mogensen, Benjamin Juul, Victor Mikkelsen, Christoffer Hagens

Vi forventede en svær udekamp imod HEI, da vi i det omvendte opgør var længe om at sikre sejren, hvor sejrscifrene på 4-0 ikke afspejlede kampens forløb.
Derfor var det dejligt at se et meget koncentreret Randers Freja FC-hold starte kampen i virkelig god kontrol på bolden og kampen.
Det store spilovertag gav desværre ikke de helt store målchancer, men i stedet blev det til en del tilløb til chancer.
De sidste 10 minutter af halvlegen manglede vi tålmodigheden i vores spil, og det blev meget rodet til tider, og i den periode havde Gustav Søby to kæmpe redninger, der gjorde, at vi kunne gå til pausen uden at være bagud.

I anden halvleg var vi mere direkte i vores spil, og vi var generelt farligere oppe omkring HEI’s mål.
Vi kom foran 0-1 på et mål af Victor Mikkelsen efter en dybebold fra Malthe Henning, hvilket gav lidt mere ro i holdet og løsnede op for mere kreativitet hos vore offensive spillere.
Det blev især tydeligt ved 0-2 målet, hvor AP, modtog bolden i venstre side lige over midten og driblede op igennem venstresiden, inden han cuttede ind i banen og smækkede bolden i langt hjørne fra feltkanten, et virkelig flot mål.
Laurits Pedersen lukkede kampen med sit mål til slutresultatet 0-3 efter opspil i vores højre side efterfulgt af et fladt indlæg, som han bagom støttebenet sikkert kunne sparke i mål.

Alt i alt en flot kamp af drengene, og der var mange gode ting at tage med videre til drengenes fortsatte udvikling.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen