U13: sammenfatning af de sidste tre kampe

Arkivfoto

Aalborg KFUM – Randers Freja FC 2-1 (1-0)

Mål: Victor Mikkelsen

En kamp hvor vi bliver udfordret på at skabe flow i spillet, da det er første gang vi er på græs, og der er mange spilstop i kampen.

Vi var slet ikke klar fra kampens begyndelse og Aalborg bringer meget mere energi og vinder alle første og anden bolde. Selvom vi bliver overmatchet på fysik og indstilling, Skal drengene have ros for ikke at slå op i banen og de bliver ved med at tro på tingene, selvom det var svært.

Vi får reduceret sent i kampen og har en del chancer for at få point med fra kampen, men skarpheden manglede og ind kom bolden ikke. Fortjent at Aalborg KFUM får sejren i denne kamp, da de var bedst på dagen.

 

Randers Freja FC – AaB 0-1 (0-0)

Vi spiller igen på græs og det var især i kampens indledning en fordel for os. Vi kommer godt fra start og formår at holde spillet væk fra vores eget mål. Desværre mangler vi den sidste skarphed i at få sat det op til de helt store chancer.

I anden halvleg overtager AaB mere kampen i takt med vi bliver trætte på vores midtbane. Der er ikke de helt store chancer indtil AaB kommer foran 1-0 på en flot omstilling, som deres højre back ender med at sparke flot ind fra siden i feltet.

Vi kommer flot tilbage og skaber i slutningen de chancer, der skal til for at få det udlignende mål, men igen mangler vi det sidste held og dygtighed i at få gjort tingene færdig.

Vi spiller en flot kamp mod en stærk modstander, hvor det ikke er mange muligheder vi giver væk, samtidig med vi skaber noget selv og synes vi havde fortjent det ene point, som kampen udvikler sig.


Randers Freja FC – Hobro IK 6-0 (3-0)

Mål: Malthe Wangsøe, Victor Mikkelsen, Casper Mogensen, Magnus Kahr

En kamp hvor vi sidder på alt fra start til slut og burde have vundet større.

Hele kampen igennem er vi stærke i vores defensiv og formår at sætte vores spil fint op. Vi kommer til mange chancer, og det eneste negative vi kan pege på, er at vi skal udvise større skarphed i den fase, hvor både afslutninger og den sidste aflevering skal have større kvalitet.

Dejligt at vi formår at lukke kampen tidligt, og ikke tillader Hobro at komme til det helt store.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen