U13 har haft en tilfredsstillende opstart

U13-drengene tager den kommende weekend til Hornbæk på Sjælland på træningslejr.
Her skal de sidste forberedelser inden turneringstarten finpudses.
Opstarten er forløbet som den skulle og har bl.a. budt på to indendørsstævner, hvoraf det ene i tyske Halle kastede en godkendt kvartfinale plads af sig. Her blev det til kampe imod hold som Werder Bremen (de senere vindere), Borussia Dortmund, RB Leipzig og Sparta Prag.

Samme weekend var nogle af U13-drengene også til de åbne Silkeborg mesterskaber i Futsal, hvor det blev til en flot 1. plads efter sejre i alle kampe.

U13-truppen har fået tilgang af Gustav Glargaard Søby (Vorup fB), Wilhelm Køhler Simonsen (Vorup fB) og Ebbe Sørensen (Bjerringbro IF)
Truppen har sagt farvel til Loui Skaaning Lindskov, Alexander Christensen, Emil Guldager, Marcus Sørensen, Altin Kaqui, Jens Dreier Leth og Silas Jespersen.

I foråret skal U13-drengene spille 11-mands fodbold.
Holdet har spillet tre træningskampe, og det er blevet til tre sejre, over henholdsvis AC Horsens, FC Nordsjælland og Vejle Boldklub.

I hele opstarten har vi haft fokus på at blive bedre til at styre tempoet i kampene ved at blive bedre i vores opbygningsspil og possession-spil. Trods sejre i vores kampe, kan vi ikke sætte flueben ud for dette endnu.
Der er fremgang på træningsbanen, nu mangler vi bare at få overført det til kampene.

Drengene har dog nogle fantastiske dyder i deres arbejdsomhed og vinderattitude, og det er et våben, som vores modstandere har haft svært ved at håndtere. Målene vi har scoret er også kommet fra en af de styrker holdet besidder, nemlig omstillingsfasen.

Kampfakta:

AC Horsens – Randers Freja FC  1-2
Mål: Victor Mikkelsen 2

FC Nordsjælland – Randers Freja FC  1-2
Mål: Laurits Pedersen og Gustav Dahlerup (Grenå IF, U12)

Vejle Boldklub – Randers Freja FC  1-3
Mål: Alexander Petersen, Magnus Kahr og Malthe Wangsøe

På træningslejren i Hornbæk venter der to kampe henholdsvis imod FC Helsingør og Brøndby IF.
Det bliver spændende at se, om vi kan bringe de gode takter fra træning, ind i vores kampe og dermed få den bedst mulige optakt til sæsonstarten.

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC