U13 Liga 1A mod AGF i intens duel

Randers Freja FC – AGF 1-1 (1-1)

Kampfakta:
1-0: Malthe W (Oskar)
1-1: AGF

Trup: Loui, Malthe H, Frede, Oskar, Laurits, Alexander P, Victor M, Wilhelm, Casper, Silas.

Cheftræner Joachim Møller Jensen udtalte følgende efter kampen:

«Kampen startede godt for vores del, og vi burde have bragt os foran, da vi efter seks minutter havde haft både en afbrænder fra fem meter og en afslutning på trekantsammenføjningen.
Desværre fik vi ikke scoret, og kampen satte sig mere herfra med masser af dueller og intens fight fra begge hold.
AGF havde en periode, hvor de sætter sig mere på banespillet, men vi forsvarer os fint, og holder dem fra at skabe chancer på os i åbent spil.
I den periode lå vi og lurede lidt mere på omstillinger og havde flere optræk til farligheder, uden at det blev for alvor akkurat det.
I det 23. minut bringer vi os foran på et flot gennemspillet angreb, hvor vi finder gode positioner på siden og bagved dem.
Oskar fandt Malthe W. i et flot dybt løb, hvor Malthe efterfølgende resolut sparkede bolden op i det modsatte hjørne.
I det 28. minut fik AGF desværre udlignet efter rod omkring eget felt, efter vi ikke får ordentligt clearet en løs bold.
Dermed uafgjort til pausen.

Anden halvleg ligner første halvleg meget, og i perioder fik vi skabt fine optræk til chancer, men vi mangler for alvor at få det gjort det helt færdigt.
I flere sekvenser har vi store muligheder på omstillinger, hvor den sidste coolness dog manglede, og det gik desværre udover kvaliteten på den sidste pasning eller selve afslutningen.
Igen i anden halvleg holder vi AGF fra store chancer undtagen et enkelt hovedstød på stolpen midt i halvlegen, og det var tilfredsstillende.

Jeg er overordnet tilfreds med kampen, og spillet på bolden var i perioder godt, og det bekræfter mig igen i at – på samme måde som i Aalborg – at det er et område, vi har rykket meget på.
Jeg synes, der lå mere og ventede på os end kun et kryds, men vi fik ikke udnyttet de chancer optimalt, der opstod, og det må tage lærdom af.
Der hvor drengene til gengæld scorer topkarakter er på attitude og duelspil.
Det var fantastisk at se samtlige drenge stå op for hinanden og kæmpe hårdt for hver eneste bold.
Det var med til at bringe et godt AGF-hold lidt ud af fatning i perioder, og det var til vores fordel.
Nu ser vi frem i mod at skulle runde efterårssæsonen godt af på udebane mod Vejgaard kommende lørdag.»

Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC