U13: Fortjent sejr efter flot comeback

Søndag spillede Randers Freja FC’s U13-hold deres anden turneringskamp i sæsonen. Denne gang skulle holdet spille på udebane imod AaB, som i sidste weekend blev nr. 2 til Crown Plaza Cup. Derfor var det en spændende modstander at møde for de randrusianske drenge, som håbede på at kunne hive en sejr med tilbage til Kronjylland. 

Det så dog noget sort ud fra kampstart, da AaB allerede 5 minutter inde i kampen gjorde det til 1-0 og blot 2 minutter efter sendte bolden i nettet endnu engang til 2-0. De randrusianske drenge lignede en skygge af sig selv, men der skulle dog ikke gå længe, før drengene fik kæmpet sig tilbage. Før dommeren kunne fløjte til pause, måtte AaB se sig løbet over. For ikke nok med at Randers Freja FC reducerede og efterfølgende udlignede, så formåede de også at banke et tredje mål i nettet, således de kunne gå til pause foran 2-3.

I 2. halvleg slog Randers Freja FC det fast, at de var kommet for at sejre, og inden kampen blev fløjtet af bankede de bolden i nettet yderligere to gange. Derfor kunne de hive en velfortjent sejr hjem på 2-5, efter hvad der må siges at være et flot comeback. U13-cheftræner Kasper Stokholm har kun rosende ord tilovers for de kronjyske drenge efter deres flotte indsats.

– Vi blev udfordret godt af AaB med deres bevægelighed, især i vores opbygningsspil og i vores pres. Der, hvor vi virkelig blev farlige, var på vores offensive omstillinger samt i vores fremadrettede spil, hvor vi med stort overskud, tempo og mod turde spille til gennembrud. Drengene skal have stor ros for deres sammenhold og passion, som danner grundlag for dette flotte og fortjente comeback, fortæller cheftræner Kasper Stokholm.

Randers Freja FC’s U13-hold skal i aktion igen lørdag den 5. september kl. 10.00 ude mod Herning Fremad.

Kampfakta: 
AaB – Randers Freja FC  2-5

Målene blev scoret af Peter Rask (x2), Mathias Bonde (x2) og Magnus Sams (x1).

Startopstilling:
Mikkel Forsingdal – Gustav Bøgild, Mathias Bonde (30. Marius Nedergaard), Magnus Sams (30. Sebastian Nymann) – Jeppe Christensen (30. Asger Søby), Albert Yaz Ates, Christians Brund – Peter Rask

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen