U13 fik fin turneringsstart

Foto: Arkivfoto 2018

Kolind/Perstrup IF – Randers Freja FC 0-4 (0-1)

Kampfakta:
0-1: Casper Mogensen
0-2: Victor Mikkelsen
0-3: Malthe Wangsøe
0-4: Malthe Wangsøe

Truppen: Gustav Søby (Mm.), Christoffer Hagens (Anf.), Malthe Henning, Frede Bondi, Simon Rosenkilde, Wilhelm Simonsen, Magnus Kahr, Casper Mogensen, Alexander Petersen, Oskar Øfverlind, Viktor Kjær, Malthe Wangsøe og Victor Mikkelsen.

Vi var i kontrol hele kampen og skabte flere store chancer, som med mere skarphed havde givet en større sejr.

Vi bragte os foran 1-0 allerede efter 50 sekunder ved Casper Mogensen, og det var med til at tage den nervøsitet, der kan være i en premierekamp. Det var vigtigt for os at få en tidlig føring, da Kolind/Perstrup stod langt tilbage på banen. Derved kunne vi undgå, at de fik succes med deres defensiv, og vi eventuelt kunne miste tålmodigheden i vores spil.

Det var en kamp, hvor vi havde bolden meget, og drengene skal have ros for at levere en koncentreret indsats kampen igennem og ikke give nogle dumme chancer væk.
Det store overtag i spillet betød dog også, at vi for ofte i vores offensiv blev alt for individuelle, og selv ville gøre tingene.

Vi gik til pausen foran 1-0, og vi fik snakket om, at vi skulle spille mere kollektivt på sidste tredjedel for at kunne komme frem til bedre muligheder.
Det tog drengene til sig, og vi skabte flere chancer efter flotte relationer på vores flanker.
2-0 målet kom efter 10 minutter i anden halvleg ved Victor Mikkelsen, og Malthe Wangsøe lukkede kampen med mål til 3-0 og 4-0.

Alt i alt en fin start på turneringen, hvor vi spiller til nul og scorer fire fine mål efter kollektivt spil.
Vi skal stadig blive bedre individuelt på bolden, så førsteberøringerne ikke hopper væk fra os, og derfor ender i dueller.

Vi ser nu frem mod næste kamp, hvor vi lørdag tager imod HEI.

Nikolaj Feldborg Olesen, cheftræner U13


Skrevet af: Claus Stenum Jensen
Foto: SONY DSC