U13 delte øretæver ud til FK Viborg

Fredag aften sørgede Randers Freja FCs U13-drenge for intet mindre end klasse fredagsunderholdning, da de triumferede i en 7-0 sejr over FK Viborg. 

Det var ikke til at se, at Randers Freja FCs U13-trup skulle i aktion for tredje gang på bare 7 dage, da de fredag tog i mod FK Viborg på hjemmebane, i hvad der skulle vise sig at blive en magtdemonstration for de kronjyske drenge. 

Allerede fra kampens start leverede de unge drenge et så aggressivt udtryk, at de fangede FK Viborg på det forkerte ben. Det stærke pres formåede de at holde hele vejen igennem kampen, og især i 2. halvleg spillede de på så højt et niveau, at FK Viborg måtte sande, at de bare ikke kunne følge med. 

Randers Freja FCs U13-drenges høje niveau var en kombination af, at de var duelstærke, fremadrettet og ikke mindst intense. Der hvor spillet især lykkedes for dem var på deres pres og genpres, hvor Viborg-spillerne bare ikke kunne få lov til at få ro på bolden. Det betød også, at de kronjyske drenge kunne juble hele 7 gange over at se bolden gå i Viborgs mål. Målene blev scoret Peter Rask (4 mål), Jeppe Christensen (1 mål), Magnus Sams (1 mål) og Albert Ates (1 mål). U13 cheftræner Kasper Stokholm er stolt af den solide præstation holdet præsterede. 

– Alle spillere leverede flot, og de har alle en kæmpe aktie i, at det lykkedes for os, og at vi skaber og ikke mindst fastholder dette fede udtryk. Alt i alt var det en rigtig flot præstation af vores drenge, fortæller cheftræner Kasper Stokholm. 

Næste gang Randers Freja FCs U13-hold skal i aktion er på torsdag, hvor de tager i mod AGF i en 11v11 træningskamp kl. 18.00 på hjemmebane. 

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen