Truppen mod Hobro

Søndag kl. 16.00 skal Randers FC i aktion i 3F Superligaen mod Hobro IK på DS Arena. Randers FC-spillerne skal have en sejr i land, hvis de skal holde snor i AC Horsens, der vandt 2-1 i gårsdagens kamp mod Esbjerg. Derfor er en sejr en nødvendighed, hvis Randers FC skal have mulighed for at nå førstepladsen i gruppen.

Mathias Nielsen er ikke med i truppen, da han afsoner karantæne og erstattes af Simon Graves, der er tilbage i truppen efter at have plejet en skade, som han pådrog sig, sidst de to hold mødtes. En kamp, der endte med en 4-0-sejr til Randers FC hjemme på Cepheus Park Randers. Også Jesper Lauridsen og Issah Salou er tilbage i truppen efter skadesperioder, mens Alhaji Kamara er tilbage efter overstået karantæne. Til gengæld må en skadet Marvin Egho se til fra tribunen sammen med Mathias Greve og anfører Erik Marxen, der ikke er blevet deres skader kvit.

Helt ny mand i truppen er U17-holdets Filip Bundgaard Kristensen, der i går fyldte 16 år og dermed kan få debut for Randers FC. Det offensive stortalent kan dermed blive den yngste Randers FC-spiller til at opnå debut nogensinde. Derudover er det også en speciel historie, at storebror Oliver også er at finde i truppen til søndagens kamp. I Randers FC-historien skal vi vist helt tilbage til Auning-brødrene Michael og Mogens Laursen, der i starten af Randers FC-historien dannede et giftigt makkerpar i angrebet.

Hele truppen til søndagens kamp ser således ud:
Patrik Carlgren
Johnny Thomsen
André Rømer
Mikkel Kallesøe
Simon Piesinger
Emil Riis
Alhaji Kamara
Frederik Lauenborg
Björn Kopplin
Jesper Lauridsen
Vito Hammershøy-Mistrati
Tosin Kehinde
Issah Salou
Jonas Dakir
Simon Graves
Tobias Klysner
Oliver Bundgaard Kristensen
Filip Bundgaard Kristensen
Laurs Skjellerup

Der er desværre ikke adgang for udebanetilskuere til søndagens kamp, som du kan se på TV3 Sport eller Viaplay, ligesom de lokale medier Radio Alfa og Randers Amtsavis følger kampen tæt.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Rene Schütze, Getty Images