Trods stort spilovertag endte det i nulløsning for U19 mod HIK

Ineffektivitet og en velspillende HIK-målmand betød, at U19’s kamp mod HIK i dag sluttede 0-0.

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s ubesejrede U19-hold forsøge at tilbageerobre førstepladsen i U19-divisionen, efter at AB tidligere på dagen havde besejret Viborg FF med 3-0. Kravet var en sejr over dagens modstandere fra HIK, hvis randrusianerne skulle klatre op på førstepladsen igen.

U19-holdet kom frem til flere gode chancer i løbet af første halvleg. Trænerteamet var dog ikke helt tilfredse med holdets udtryk i første halvleg, hvorfor de i samråd med spillerne i pausen fik aftalt, at holdet skulle være hårdere i presset i anden halvleg.

Det så ud til at være en god beslutning, for i anden halvleg lykkedes gameplanen langt bedre for Randers Freja FC, der var toneangivende og havde et stort spilovertag. De lyseblå fik skabt et hav af chancer både på standardsituationer og i åbent spil. En velspillende HIK-keeper gjorde dog livet surt for de randrusianske angribere, da han gang efter gang forhindrede hjemmeholdet i at få scoret, hvorfor kampen sluttede 0-0 i Randers.

– Vi kan ikke være tilfredse med resultatet. Vi er selvfølgelig skuffede over ikke at få scoret, så vi kunne have fået de tre point. Drengene var også skuffede efter kampen. HIK tog godt fra i defensiven. De var på mærkerne i anden halvleg, selvom vi pressede dem voldsomt, fortæller Lars Kristensen, der er assistenttræner for U19-holdet.

Næste gang Randers Freja FC’s U19 hold skal i aktion er lørdag den 17. november kl. 12.00 hjemme mod AC Horsens.

Skrevet af: Martin Albrechtsen