Trods god kollektiv indsats tabte U17 til tophold

Lørdag eftermiddag skulle Randers Freja FC’s U17-ligahold forsøge at bygge videre på 3-0 sejren over OB i seneste spillerunde. U17-drengene var dog på en svær opgave denne lørdag, da man skulle op imod topholdet fra FC Nordsjælland. Og så endda i Farum hvor nordsjællænderne endnu ikke har tabt i indeværende sæson.

Randrusianerne kom under et gevaldigt tryk i den første halve time af kampen, hvor de lyseblå haltede et skridt bagefter. I denne periode fik hjemmeholdet fra Farum også bragt sig foran med både 1-0 og 2-0. Kronjyderne havde i denne periode svært ved at kæmpe sig ind i kampen. Trods det massive FC Nordsjælland tryk nægtede U17-drengene at give op, og spillerne demonstrerede god fight frem til pausen.

I anden halvleg kom Randers Freja FC ud med et noget bedre kollektivt udtryk og fik holdt nordsjællænderne længere væk fra det randrusianske mål. U17-holdet fik stabiliseret kampen i anden halvleg og gik helhjertet efter at få scoret et reducerende mål, som måske kunne gøre hjemmeholdet nervøse. Selvom der opstod et par muligheder i slutfasen, lykkedes det ikke kronjyderne for alvor at få skabt de helt store åbne målchancer i kampen. Derfor sluttede kampen 2-0 til FC Nordsjælland efter en godkendt indsats af U17-holdet, der var oppe imod en modstander, der spillede i et højt tempo.

– Det jeg godt kan lide ved kampen er, at vi får bevaret det kollektive udtryk, selvom vi egentlig er bagude med 2-0. Vi får bevaret værdierne og spiller 0-0 i anden halvleg mod et tophold, siger cheftræner Michael Ravn.

– Vi skal tage ved lære af det tempo, der var i første halvleg. Fordi der har vi lidt at arbejde med endnu for at komme op på det niveau. Det var selvfølgelig også et tophold, vi spillede imod, som ikke har tabt på hjemmebane endnu, fortæller Michael Ravn, der ser frem til en spændende kamp mod Vejle allerede på onsdag.

Næste gang U17-ligaholdet skal i aktion er onsdag den 01/05 kl. 18:30 ude mod Vejle.

Kampfakta:

FC Nordsjælland – Randers Freja FC 2-0 (2-0)

1-0 Jonas Lyshøj (6.)

2-0 Noah Crone Back (23.)

Startopstilling med ændringer undervejs:
Jonas Pilgaard Langballe, Viktor Frandsen, Phillip Riewerts, Sebastian Beraque Rasmussen, Oliver Bjerrum Jensen, Laurs Skjellerup, Mikkel Brund (46. Frederik Brandt Jørgensen), Jeppe Kudsk, Viktor Tøttrup Klith, Karl Dreier Leth (75. Marcus Wærn Kristensen), Victor Msabaha.

Skrevet af: Martin Albrechtsen