Tre Randers FC-spillere på rundens hold

Randers FC’s fornemme 2-1 sejr hjemme over OB i Europa Playoff har kastet tre pladser på rundens hold af sig, hhv. to hos Tipsbladet og en enkelt på 3F Superligaens rundens hold efter 33. spillerunde.

André Rømer og Emil Riis har fundet vej til Tipsbladets rundens hold, mens Vito Hammershøy-Mistrati er blevet udvalgt til 3F Superligaens rundes hold.

Vito stod bl.a. for en assist, Rømer vandt slaget om midtbanen, mens Emil Riis scorede sit 9. sæsonmål. Tipsbladet skriver følgende om Rømer og Riis:

– André Rømer er sådan en type midtbanespiller, der er bedre defensivt end offensivt, og det foldede han ud mod sin tidligere klub OB, hvor han spillede en brandkamp som oprydder og bolderobrer. Rømer var duelstærk og sikker i sin boldomgang. En meget værdifuld spiller for Randers FC.

– Efter at have holdt en lille målpause stemplede Emil Riis Jakobsen ind igen, da han kom på måltavlen mod OB. Randers-angriberen scorede et enkelt mål, men det kunne sagtens være blevet til flere. Riis har alle redskaberne til at blive en flittig målscorer i Superligaen, og så er han ikke bleg for at arbejde hårdt i holdets tjeneste.

Randers FC fører 2-1 før returopgøret mod OB i Europa Playoff, som spilles på Nature Energy Park i Odense søndag den 19. juli kl. 16:00. Kampen kan ses på Eurosport 2, høres på Radio Alfa og følges på Amtsavisens liveblog.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images