Tre år mere: Verdo forlænger hovedsponsoratet med Randers FC

Verdo har været trofast sponsor i Randers FC siden stiftelsen i 2003, og det gode samarbejde fortsætter. Den randrusianske energikoncern har indgået en forlængelse af hovedsponsoratet i Randers FC. Den nye aftale sikrer hele Kronjyllands fodboldhold en økonomisk saltvandsindsprøjtning for de kommende tre år.

I forlængelsen af sponsoratet er der især lagt vægt på en længere horisont for samarbejdet til glæde for begge parter.

– Vi har været en del af Randers FC i mere end 15 år. Med den nye aftale ønsker vi også at vise, at vi ikke bare støtter byens hold i den kommende sæson, men langt ud i fremtiden. Forhåbentlig medvirker det til at give klubben den nødvendige arbejdsro nu og i de kommende år.

– Fodbold på højeste niveau er vigtigt for fritidslivet i Randers, fordi det giver byen et stærkt samlingspunkt. Desuden medvirker topfodbold til at øge aktiviteterne for erhvervslivet i lokalområdet, og den udvikling ønsker vi fortsat at bidrage til, siger administrerende direktør i Verdo, Jakob Flyvbjerg Christensen.

I Randers FC hilser man Verdos fortsatte store støtte med glæde, taknemmelighed og stolthed.

– Det er en fantastisk nyhed, at Verdo forlænger som hovedsponsor i Randers FC. Verdo har været med fra starten, og vi er meget stolte over, at samarbejdet med Verdo og hele deres organisation fortsætter ufortrødent. Vi har også haft en særdeles god dialog med den nye ledelse i Verdo, og vi har sammen ideer til, hvordan vi kan udbygge samarbejdet. Vi er enormt glade for at have indgået en flerårig aftale med Verdo, som støtter os og hele lokalsamfundet med at have et fodboldhold i landets bedste række, siger Henrik Jørgensen, adm. direktør i Randers FC.

Verdo har været trofast sponsor i Randers FC siden stiftelsen i 2003 og er meget synlig i klubben. Verdo-logoet pryder blandt andet forsiden af spillertrøjen samt vesttribunen på Cepheus Park Randers.

Forlængelsen af Verdos hovedsponsorat bliver markeret ved sæsonens første hjemmekamp mod AGF den 20. september.

Skrevet af: Martin Albrechtsen