Træk i din favorit fodboldtrøje og støt Børnecancerfonden

Randers FC støtter op om Christian Degns arbejde som ambassadør for #FodboldtrøjeFredag. 

Hvert år rammes 200 danske familier af børnekræft – og desværre dør hvert syvende af de børn. Denne måned samler Danmark ind til Børnercancerfonden og deres arbejde for kræftramte børn og deres familier – med hjælp fra fodboldfællesskabet.

Christian Degn var derfor ikke i tvivl, da han blev spurgt, om han ville være ambassadør for #FodboldtrøjeFredag. Som ambassadør er han med til at lancere #FodboldtrøjeFredag for første gang i Danmark – en indsamling til Børnecancerfonden der kulminerer den 9. oktober, hvor hele Danmark forhåbentligt møder på arbejde iført farvestrålende fodboldtrøjer.

Randers FC vil rigtig gerne støtte op om #FodboldtrøjeFredag, og derfor går vi sammen med Christian Degn ind i kampen mod børnekræft.

Hvad er #FodboldtrøjeFredag?

Fredag den 9. oktober er tanken, at hele Danmark går på arbejde i fodboldtrøjer i alverdens kulører for at vise, at selv om vi hepper på forskellige hold, så står vi sammen, når det virkelig gælder.

Der er ingen regler for, hvilken fodboldtrøje du skal trække i – det skal være lige den DU har lyst til. Hvad end det er den du dribler i hver tirsdag efter arbejde, trøjen fra holdet du har holdt med siden du var lille eller du bare gerne vil vise din support til det lokale hold eller landsholdet. Det er helt op til dig.

Du kan støtte Børnecancerfonden på tre måder:

1. Du kan støtte via mobilepay ved at sende et valgfrit beløb til Christian Degns indsamlingsnummer – 32 58 58. Pengene går ubeskåret til forskning i børnekræft.

2. Du kan trække i din yndlings fodboldtrøje fredag d. 9. oktober og dele billedet med os andre på Instagram med #FodboldtrøjeFredag.

3. Endelig kan du udfordre en god ven til at deltage i både indsamlingen og #FodboldtrøjeFredag

Så husk at donere til det gode formål og træk i din flotteste fodboldtrøje d. 9. oktober!

Du kan læse mere om #FodboldtrøjeFredag her: https://fodboldtroejefredag.dk

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen