Tobias Klysner forlænger til 2024

Randers FC og Tobias Klysner forlænger samarbejdet til udgangen af 2024.

Det er en rigtig Randers-dreng, der netop har sat sin underskrift på en forlængelse af den aftale, der oprindeligt udløb i sommeren 2023. Tobias Klysner er opvokset i hjertet af Randers og har fået fodboldopdragelsen i først Hornbæk SF og senere Randers Freja.

Nu løber kontrakten til udgangen af 2024 for kantspilleren, der har fået et gennembrud i denne sæson med spilletid i 13 kampe og sit første 3F Superliga-mål under bæltet.

– Det er en fornøjelse at være i Randers FC, og jeg er vildt glad for at have skrevet under på en ny kontrakt. Jeg er virkelig stolt over at have bidt mig fast og over at få godt med spilletid, men jeg knokler på for, at det skal blive til endnu mere. Randers FC er det helt rigtige sted for mig at være som ung spiller, og det er her, at jeg føler, at jeg kan udvikle mig bedst, siger Tobias Klysner.

Med sin direkte spillestil og sit røde hår er han meget iøjnefaldende, og han er allerede blevet en fanfavorit.

– Det er dejligt at få alle de fantastiske kommentarer fra fans. Det værdsætter jeg virkelig, og jeg håber da, at det fortsætter med al den kærlighed i fremtiden. Jeg glæder mig til at få fansene tilbage på stadion, for det savner vi godt nok, siger Klysner med et smil.

For Randers FC var det vigtigt at få skrevet en længerevarende aftale med Tobias Klysner allerede nu.

– Vi er for alvor begyndt at få Tobias’ store potentiale forløst. Der sker ting og sager, når han kommer på banen, og han er en evig kilde til uro for modstanderne. Med en ny kontrakt viser vi ham, at vi virkelig tror på ham og satser på ham fremadrettet. Nu skal han koncentrere sig om at fortsætte den gode udvikling og fortsat gribe de chancer, han får, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.

Fakta:
Tobias Klysner
Født den 3. juli 2001
Nummer 18 på ryggen
Har scoret 2 mål i 28 kampe for Randers FC
Fik 3F Superligadebut i april 2019

Tobias Klysner er sponsoreret af E-Plaza

Skrevet af: Kristian Fredslund