Tobias Damsgaard skifter permanent til Vendsyssel FF

Randers FC vinker farvel til Tobias Damsgaard, som skifter lejeaftalen ud med en permanent kontrakt i Vendsyssel FF.

21-årige Tobias Damsgaard, der både kan spille i forsvaret og på midtbanen, har i foråret været lejet ud til Vendsyssel FF, og nu står det klart, at Damsgaard ikke vender tilbage til Randers. Vendsyssel FF har skrevet en treårig kontrakt med Tobias Damsgaard fra sommeren 2020.

– Tobias har brug for en masse spilletid, som vi desværre ikke kan give ham lige nu i Randers FC. Så det er naturligt, at vores veje skilles for nu, men jeg vil ikke afvise et gensyn med ham på et senere tidspunkt. Tobias har været et fantastisk bekendtskab, siden han kom til klubben som U17-spiller. Han er en solid holdspiller og har altid givet sig 100 procent. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, fortæller Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC.

Tobias Damsgaard fik som 19-årig Superligadebut for Randers FC, da han i foråret 2017 leverede en flot præstation som højre back og var med til at besejre Lyngby med 3-1. Siden da har Damsgaard, der også har spillet U17 og U19 i Randers, noteret sig for 32 kampe for Randers FC.

– Jeg kan se bedre muligheder for spilletid i Vendsyssel FF. Jeg har været glad for at være i Vendsyssel, efter jeg kom hertil i starten af det nye år. Min tid i Randers har været rigtig god både som ungdoms- og seniorspiller, hvor jeg har fået en masse fede oplevelser, som jeg kan tage med videre i min karriere. Jeg har haft nogle super gode trænere og holdkammerater, som jeg har spillet sammen med i mange år. Jeg har været rigtig glad for at være i Randers, siger Tobias Damsgaard.

Tobias Damsgaard har spillet 32 kampe for Randers FC. Hans kontrakt stod til at udløbe sommeren 2020.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Lars Rønbøg, Getty Images