Tilmelding til sæsonkortholder-arrangement er i fuld gang

Er du sæsonkortholder, så skulle du gerne have fået en mail, om, at der er kickoff-arrangement for sæsonkortholdere onsdag den 29. januar fra kl. 17.30.  Tilmeldingen er åben og vi håber, at du som sæsonkortholder har lyst til en aften i selskab med Randers FC.

Vi starter kl. 17.30 med velkomst, hvorefter Randers FC er vært ved en stadionplatte samt 1 øl/vand.

Derefter har vi et spændende program.

Cheftræner Thomas Thomasberg kigger selvfølgelig forbi og fortæller om det spændende forår, vi har i vente.

Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen giver en status på, hvor vi som klub står, og hvad der fremadrettet skal ske.

De to tager selvfølgelig gerne imod en masse gode spørgsmål og råd fra vores sæsonkortholdere.

Det samme gør vores tidligere anfører i klubben, Ralf Pedersen, der i efteråret vendte tilbage til Randers FC, hvor han nu er assistent- og transitionstræner. Det kommer han og fortæller lidt nærmere om.

Formanden og næstformanden for den uofficielle fangruppe Nordtribunen kigger også forbi og fortæller om deres planer og drømme for stemningen på Cepheus Park Randers. Noget som vi også tænker ligger vores sæsonkortholdere på sinde.

Musikeren Esben Horn kigger også forbi for at give jer et smuglyt på en ny Randers FC-slagsang, som han har lavet.

Som noget nyt vil vi også hylde en af jer sæsonkortholdere. Vi har udtrukket en sæsonkortholder, som har været til samtlige hjemmekampe i efteråret, og ham vil vi gerne hylde for en stund.

Tilmeld dig via billetsiden: https://billet.randersfc.dk

Skrevet af: Kristian Fredslund