Tidligt exit i eSuperliga Finals

HassanPlayer ærgrer sig efter at have tabt kvartfinalen i eSuperliga Finals.

Denne onsdag skulle det afgøres, hvilket esportshold der er Danmarks bedste i Fifa 19. Der skulle med andre ord findes en vinder af sæson to af eSuperligaen, da det store finaleshow løb af stablen i KB Hallen.

Vinderen skulle findes blandt otte hold, der dystede mod hinanden om eSuperliga trofæet og en samlet præmiesum på 365.000 kroner, hvoraf vinderen kunne rejse hjem 180.000 kroner rigere. Randers FC eSport var repræsenteret ved dette finalestævne, da vi havde opnået en fjerdeplads i eSuperligaens grundspil.

Randers FC eSport mødte i kvartfinalen Vejle Boldklub. Det var faktisk en gentagelse af sidste sæsons kvartfinale, hvor de to mandskaber ligeledes krydsede “controllere” med hinanden. Ved sidste sæsons kvartfinale trak vejlenserne det længste strå, da de vandt kvartfinalen på udebanemål.

Derfor var der også revanche på spil i dagens kvartfinale mod Vejle. Randers FC eSports spillere, HassanPlayer og Al-Bacha, var derfor tændte fra start af. Trods flere skud på stolpen lagde Al-Bacha ud med at spille 0-0 mod Vejle Boldklubs største profil – LordHjorth. Derfor var det op til HassanPlayer at køre sejren hjem i kamp nummer to. Efter en mildest talt frygtelig start, hvor HassanPlayer spillede med en controller, der ikke var indstillet korrekt, endte HassanPlayer med at tabe opgøret mod Vejles spiller Arrow med cifrene 5-0. Nederlaget var dog misvisende, da HassanPlayer havde flere nærgående forsøg på stolperne.

Det forblev dog stolpe ud for de randrusianske esportsudøvere denne onsdag, hvorfor det heller ikke i denne ombæring lykkedes at slå de rødklædte gamere fra Vejle og avancere til semifinalen. I stedet blev det til et samlet nederlag på 5-0 og et tidligt exit i dette års eSuperliga Finals.

FC København slog Brøndby IF med 6-2 samlet i finalen og vandt dermed eSuperliga Finals.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Martin Albrechtsen