Thomsen tager endnu et år i Randers FC

Den rutinerede højre back Johnny Thomsen har underskrevet en ny et-årig aftale med Randers FC.

Selvom dåbsattesten viser, at han er den klart ældste i Randers FC’s Superliga-trup (og tilmed også den ældste markspiller i ligaen), så er 37-årige Johnny Thomsen ’still going strong’. Faktisk har han været så stærk i indeværende sæson, at han er blevet enig med Randers FC om en ny 1-årig aftale.

– Jeg føler mig stadig stærk, og jeg har i den grad stadig lysten til at spille fodbold intakt. Efter en turbulent tid er der kommet styr på det i klubben, og det kan jeg mærke har gjort lysten endnu større. Jeg synes ærligt talt, at klubben er på vej i en spændende retning med en større satsning på egne talenter, og her vil jeg fortsat have en spændende og vigtig mentorrolle. Min rolle har ændret sig en del, siden jeg kom til klubben i 2012, men det er naturligt og udviklende, og er noget, jeg ser frem til, lyder det fra Johnny Thomsen, som ikke vil sætte dato på, hvornår fodboldkarrieren på topplan er slut.

– De sidste par gange, vi har forlænget aftalen, har jeg tænkt nok var den sidste, så nu stopper jeg med at sætte slutdato på. Den dag, der kommer en spiller til, der er bedre og kan levere det samme på min position, så skal jeg nok stoppe, siger Johnny Thomsen på sin karakteristiske lune facon.

I Randers FC er man glad for at have forlænget med kulturbæreren, der blot mangler tre kampe i Randers FC-trøjen for at blive nummer to på listen over flest spillede kampe for Randers FC.

– Det har været prioriteret højt at få forlænget med Johnny Thomsen. På trods af sin alder, så holder han et højt niveau både til træning og kamp. Han har også en vigtig rolle i omklædningsrummet, da han har oplevet en del igennem sine snart syv år i klubben. Han er vellidt i hele organisationen, og har efterhånden også fået en legendestatus hos fansene, så vi glæder os meget over fortsat at have ham på holdet, siger kommerciel og sportslig direktør Søren Pedersen.

Thomsen er pt. på tredjepladsen med 228 kampe, og ”jagter” Alexander Fischer med 230 kampe. Mads Fenger er et stykke foran med sine 262 kampe for Randers FC.

Johnny Thomsen kom til Randers FC i 2012 efter et kort ophold hos F.C. København. Det er blevet til tre A-landskampe tilbage i 2010 og 2011, og rent faktisk kan han bryste sig af aldrig at have tabt med det danske A-landshold (en sejr og to uafgjorte).

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Jan Christensen, Getty Images