Thomsen: Det bliver en svær kamp

Johnny Thomsen har været et smut forbi sin personlige sponsor Shell Råsted, der er kampsponsor til søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

I bilvasken fik vi en god snak med den utrættelige højreback om personlige sponsorer, kampen mod FCN og fansenes fantastiske opbakning.

– I år har man tænkt, at FC Nordsjælland har solgt så mange profiler, at de nu kommer til at rode rundt i den nederste halvdel af tabellen. Men hvert år står der nogle nye spillere klar, og det gør der igen i år. De har nogle hurtige udfordrende folk fremme, og så har de hentet Kian Hansen, som har fået styr på forsvaret. Så det er et godt hold, som også har fået en god start. Derfor bliver det en svær kamp, og generelt har vi det ikke altid så godt mod FCN. Men kan vi komme ind og dominere fysisk, så vil det være en fordel for os, siger Johnny Thomsen.

Der er kampstart på Cepheus Park Randers søndag kl. 12:00 ⚽🏟️ Køb billet (eller sæsonkortabonnement for 79 kr om måneden) til kampen her: https://billet.randersfc.dk/

Skrevet af: Martin Albrechtsen