Thomasberg: Vi skal give FCM kamp til stregen

Torsdagens pokalexit hjemme på Cepheus Park Randers i kvartfinalen mod SønderjyskE ærgrer cheftræner Thomas Thomasberg, der havde drømt om at se sit mandskab gå hele vejen i turneringen.

– Vi er rigtig skuffede over, at vi ikke gik videre i pokalturneringen. Vi havde drømt om at kunne gå hele vejen. Hvis man skal gå lidt i dybden med, hvordan kampen mod SønderjyskE foregik både offensivt og defensivt, så gjorde vi dét, som der skulle til for, at vi normalt ville vinde sådan en kamp. Vi havde flere og større chancer end SønderjyskE og gav ikke super meget væk. Der skal selvfølgelig også noget dygtighed til oppe foran mål, og vi skal kunne forsvare os mod SønderjyskEs muligheder. Selvom vi kan se os selv i spejlet med vores præstation, så er vi vildt skuffede over, at vi ikke gik videre.

Ifølge Thomasberg skal pokalexit-skuffelsen nu bruges positivt frem mod aftenens hjemmekamp mod Superligaens absolutte førerhold, FC Midtjylland.

– I stedet for at SønderjyskE-kampen trækker os ned, så skal vi gerne kunne vise os frem igen mod FC Midtjylland. Og vi har en god chance. Der er som udgangspunkt ikke ret mange, som tror at vi får noget ud af den kamp. Både i forhold til vores historik med FC Midtjylland og dét, at de har været helt suveræne i denne sæson. Men vi vil gå ud og spille vores chance og give dem kamp til stregen. Det er dét, jeg vil have. Sådan at når vi er færdige, så kan vi sige, at vi gav alt, hvad vi havde i os.

Der er kampstart kl. 20:00 mod FC Midtjylland hjemme på Cepheus Park Randers.

Kampen kan ses på TV3 Sport, høres på Radio Alfa og følges på Randers Amtsavis’ liveblog.

Kampen mod FC Midtjylland bliver desværre spillet for tomme tribuner på Cepheus Park Randers. Læs mere ved at klikke her.

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Jan Christensen, Getty Images