Teknikskolen er i gang igen

Teknikskolen, som er et tilbud til drengespillere i U10-U12 i alle Randers FCs samarbejdsklubber, er nu kommet i gang igen.
Kriteriet for at deltage i træningen er, at drengen er motiveret til at deltage i en ekstra, overvejende teknisk træning.

Efteråret 2020 blev ikke helt som planlagt, da de sidste tre omgange med træning, ud af de planlagte otte, blev aflyst på grund af Corona-restriktioner.

Vi har stadigvæk otte træninger pr. halvår, men nu er træningen fordelt på to dage.
På udvalgte tirsdage er det U10 og U12, som er på banen, mens U11 er på banen på udvalgte onsdage.
Der er også målmandstræning i alle grupper.

I denne tid med et forsamlingsloft på 50 personer pr. træningsgruppe har vi opdelt de to største grupper, U10 og U11 i to hold, så vi har overholdt reglerne. De største grupper er på ca. 60 spillere, mens U12-gruppen er på ca. 40 spillere.

Der trænes på Dronningborg Boldklubs baner kl. 17.00 – 18.30, og den første træningsdag var den 13.- og 14. april. Her mødte i alt 155 børn op.
Træningen planlægges af Randers FC, som stiller med én-to cheftræner(e) pr. gruppe. Cheftræneren assisteres af trænere fra nogle af samarbejdsklubberne. Der er 20 assistenttrænere fra vores samarbejdsklubber, som hjælper til.

Næste træning er den 27.- og 28. april.

Læs mere om teknikskoletræning her

Skrevet af: Claus Stenum Jensen