Svær kamp for U13 gav endnu en sejr

Arkivfoto

Randers Freja FC – HEI  4-0 (1-0)

Kampfakta:
1-0 Oskar Øfverlind
2-0 Malthe Wangsøe
3-0 Wilhelm Simonsen
4-0 Malthe Wangsøe

Truppen: Gustav Søby, Christoffer Hagens, Malthe Henning, Frede Bondi, Simon Rosenkilde, Wilhelm Simonsen, Magnus Kahr, Casper Mogensen, Alexander Petersen, Oskar Øfverlind, Benjamin Juul, Viktor Kjær, Malthe Wangsøe, Victor Mikkelsen

Efter sidste weekends start på turneringen ude mod Kolind/Perstrup, hvor vi fik lov at have bolden meget, var det en anden slags kamp imod HEI i denne weekend.

HEI var fra starten af kampen aggressive i deres presspil, og det voldte os problemer i vores opbygningsspil, hvor vi havde svært ved at finde muligheder, fordi vores løb uden bold ikke var skarpe nok.

Selv om HEI lægger et godt pres på os i starten af kampen, bliver vi ved med at holde os til det vi har aftalt omkring opbygningsspillet. Det giver boldtab i den første del af kampen, og giver samtidig HEI nogle muligheder for at score.
Heldigvis formår vi at stå imod defensivt i denne fase af kampen, og drengene skal have ros for stadig at bruge det, vi arbejder med på træningsbanen, også selv om det kan resultere i fejl.

Vi kommer foran 1-0 i slutningen af første halvleg på et flot langskud af Oskar Øfverlind, og det sker i en fase af kampen, hvor vi er begyndt at få succes med at sætte spillet sammen og er kommet længere frem at spille.

Vi fortsætter de gode takter i anden halvleg, og begynder at sætte os mere og mere på spillet uden at give mange chancer væk, dog er der to gange i halvlegen, hvor HEI havde muligheder for scoring.
I takt med at vi får sat os på kampen, kommer mulighederne også til os, og på endnu et langskud bringer Malthe Wangsøe holdet foran 2-0.
3-0 målet kommer efter et direkte frispark, som efter lidt klumpspil ender ved bagerste stolpe, hvor Wilhelm Simonsen sparker bolden resolut ind.
Vi lukker kampen helt ved Malthe Wangsøe, som scorer sit andet mål i kampen og det er efter et flot kollektiv opspil fra målspark og op i vores venstre side, hvorpå bolden til sidst spilles på tværs til en fri Wangsøe.

Vi fik en god sejr over et godt hold fra HEI, som vi havde det svært med at spille imod i det meste af første halvleg.
Heldigvis formåede drengene at holde hovedet koldt og finde modet til at få vores spil og aftaler til at lykkes.
Næste kamp er lørdag kl. 11.00 på udebane mod Aalborg KFUM.

Nikolaj Feldborg Olesen cheftræner U13

Skrevet af: Claus Stenum Jensen