SundJob på Feriecamp 2018

Sidste år dannede BioNutria Park Randers og banerne på Viborgvej ramme om Feriecamp 2017, hvor cirka 1.400 økonomisk mindrebemidlede og socialt udfordrede mennesker deltog i en ugelang feriecamp hos Randers FC. Dagene var sammensat af masser af aktiviteter omkring Udsatte Legene, besøg i Randers Regnskov og Sommerland Djursland samt den såkaldte Vendepunktsdag, hvor der var verdensklasse e-gaming på BioNutria Park Randers og koncert med Gulddreng.

I år er Randers FC ikke “vært” for campen, der dog igen finder sted i Randers på Langvang. Klubben er dog repræsenteret via Randers FC Jobakademis SundJob-projekt, hvor kursisterne deler gratis tøj ud, sælger sunde pandekager og frugt og derudover sætter gang i kroppen via morgengymnastik.

Sundhed er nemlig også at samarbejde om at gøre godt for andre…

Sundjob ved Randers FC er et nytænkende vækstforløb, der støtter 30 ledige i at træffe sundere valg for derigennem at få mere mod på uddannelse eller job. Det er et beskæftigelsesprojekt i samarbejde med Randers Kommune og er udviklet af Randers FC Jobakademi.

På billedet ses SundJob-teamet fra Randers FC Jobakademi foran teltet, hvor der deles gratis tøj ud til feriecampens deltagere.

Skrevet af: Kristian Fredslund
Foto: Randers FC