STU, SÆRLIG TILRETTELAGT UDDANNELSE

STU er en forkortelse for Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse. STU er en tre-årig ungdomsuddannelse for unge udviklingshæmmede og andre unge med særlige behov, som ikke kan gennemføre en anden ungdomsuddannelse. De unge mennesker er tilknyttet bokollegiet Strømmen i Randers, hvor de udover logi får en uddannelse indenfor otte forskellige linjer, fx ’Butik’ og ’Medier’ – eller de unge kan vælge den helt unikke og særligt tilrettelagte ’Randers FC Linje’.

Her har Randers FC gjort plads til minimum fem STU-elever, der lærer om alle facetter af et arbejdsliv i Superligaen – ikke om selve spillet på banen, men hvordan konference faciliteterne fungerer, hvordan spillernes tøj bliver vasket og meget mere. De lærer kort sagt alt om, hvad der skal til for at du og andre får den allerbedste oplevelse som tilskuer eller gæst i al almindelighed på Cepheus Park Randers.

 

En STU-praktik hos Randers FC indebærer bl.a. at konferencefaciliteterne skal leve op til allerhøjeste standard som her demonstreret af Andreas.

LOKALE SAMARBEJDSPARTNERE

Strømmen

MEDFINANSIERINGSPARTNER

Strømmen

VERDENSMÅL