Stor interesse for Teknikskolen

Interessen for Teknikskolen er steget med næsten det firdobbelte siden dets start i 2018. 

Teknikskolen løb af stablen første gang tilbage i 2018, hvor 60 spillere deltog, men siden da er interessen for tilbuddet steget så meget, at der i år deltager hele 200 spillere. Den er ved at sprænge rammerne, og interessen har været så stor, at der har været en mindre udfordring i at finde trænere nok til de mange interesserede spillere.

Efterårets Teknikskole er i fuld sving, og i aften skal de 200 spillere møde ind til den fjerde træning i dette efterår. Der starter en ny omgang Teknikskoletræning op igen til foråret, hvor det igen vil være muligt for samarbejdsklubberne at tilmelde spillere, som gerne vil deltage i den tekniske træning.

Teknikskoletræning er et spændende tilbud til alle Randers FCs 40 samarbejdsklubber. Det er for drenge i alderen U10, U11 og U12, der er motiverede og ivrige efter at blive dygtigere til fodbold. Træningen består af i alt 8 træninger af 1,5 times varighed over et halvt år. Teknikskoletræningen er overvejende individuel teknisk træning, men det indeholder også småspil og kampe, hvori de individuelt trænede tekniske færdigheder kommer i spil. Hver enkelt gruppe har en cheftræner fra Randers FC, hvortil der desuden er tilknyttet 16 assistenttrænere fra samarbejdsklubberne, således at der er fra 3-5 trænere pr. årgang. Der tages udgangspunkt i Randers FCs børnefodboldkoncept “Målrettet børnefodbold” og i nogle af læringsmålene herfra. Alle øvelseshæfter og videoer derfra kan ses på Randers FCs hjemmeside. Se her

Skrevet af: Cecilia Anna Maul Pedersen