Stor fanopbakning gav ekstra energi

Søndag i Hobro var der stor opbakning til Randers FC, da udebanetribunen var fyldt op med kronjyske fans.

612 Randers FC-tilhængere havde taget turen til Hobro for at støtte op om byens førstehold, og det har stor betydning for spillerne, at de kan mærke den store opbakning fra fansene.

– At se så mange Randers FC-fans i Hobro var fantastisk. Det betyder utrolig meget for drengene og mig. Når man er nede med 2-1 og en mand i undertal, men så kigger ned på et fyldt udebaneafsnit, så får man lige den der ekstra energi til at kæmpe sig tilbage, siger anfører Erik Marxen.

Og det var ikke kun mod Hobro, der var stor opbakning. Både til de sidste kampe af forrige sæson og de første i denne har der været et flot fremmøde både ude såvel som hjemme på Cepheus Park, og det glæder fankoordinator Daniel Svane:

– Der har været en imponerende opbakning til holdet i de sidste mange kampe. Vi var knap 1.000 fans i Aarhus, og over 400 medrejsende havde taget den lange tur til Brøndby i foråret. At vi så fortsætter i denne sæson, og 600 fans hiver en dag ud af ferien for at tage til Hobro og støtte holdet, er bare fantastisk. Vi har før været kendt som en by, der bakkede stort op omkring det lokale hold, og på nuværende tidspunkt er vi inde i en positiv udvikling, som forhåbentlig også kan smitte af på spillerne. 

Og den positive udvikling glæder bestemt også Marxen.

– Forbindelsen med fansene er så vigtig for os, og den er bare markant bedre, når vi er mange på stadion. Det skaber en helt særlig stemning og atmosfære, både for os der løber rundt nede på banen, men også for de fans, der står på lægterne. Det er sjovere for os alle, så vi håber på fortsat at se mange Randers FC-fans til kampene. 

Så lad os møde talstærkt op på stadion på søndag til FC Nordsjælland-kampen så vi kan gøre vores til at hjælpe drengene til sæsonens første sejr! Det er kl. 12.00 på Cepheus Park Randers.

Du kan købe billet på https://billet.randersfc.dk

 

Skrevet af: Helena Lillelund
Foto: Rene Schutze, Getty Images