Støt Randers FC – støt vores sponsorer

Vi står i en svær tid. Pandemien og samfundskrisen koster samfundet og virksomhederne mange penge.

Hos Randers FC har vi et loyalt sponsornetværk, som støtter klubben i med- og modgang. Dette sponsornetværk består blandt andet af virksomheder, der er udfordret af krisen i øjeblikket.

Derfor kommer vi med en opfordring til dig. Støt fortsat og endnu mere op om de virksomheder, som er i vores sponsornetværk.

Så næste gang du skal købe et produkt, en ydelse eller en service, så gør det hos en af vores sponsorer. På den måde hjælper du dem, som hjælper os. Randers FC er intet uden vores loyale sponsorer og deres opbakning. Du støtter Randers FC ved at støtte vores sponsorer.

Klik her for at se en oversigt over alle vores sponsorer.

En lang række af vores planlagte aktiviter er desværre blevet aflyst som følge af covid-19 (kampe, sponsorarrangmenter, netværksmøder, sponsormøde mv). Men på nuværende tidspunkt fastholder vi stærke arrangementer som Sponsormessen den 30. april, Faxe Kondi Cup på Cepheus Park Randers den 20. maj mm. Naturligvis med forbehold for yderligere restriktioner fra regeringen. Vi er altså med andre ord klar til at komme i fuld gang igen, og vi glæder os.

På vegne af Randers FC,

Henrik Jørgensen
Adm. direktør

Søren Pedersen
Kommerciel og sportslig direktør

Skrevet af: Martin Albrechtsen