Stjernegodt: Randers FC får 3,5 talentstjerner i licenssystem

Det er en stor dag for Randers FC, som har fået tildelt 3,5 stjerner i DBU’s licenssystem for klubbens talentudvikling. Randers FC er dermed gået en halv stjerne op i forhold til sidste år, hvilket betyder, at klubben også i sæsonen 2020/2021 kan tilbyde ungdomsfodbold på højeste plan i Danmark i DBU’s U15, U17 og U19-liga.

Hvert år bliver de danske klubber tildelt stjerner for deres talentudvikling. I licenssystemet bliver klubberne tildelt én til fem stjerner – både hele og halve – alt efter, hvor gode de er til talentudvikling.

I dag har Randers FC modtaget 3,5 stjerner i DBU’s licenssystem for klubbens talentudvikling, hvilket betyder, at klubben også i sæsonen 2020/2021 kan tilbyde ungdomsfodbold på højeste plan i Danmark i DBU’s U15, U17 og U19-liga. Randers FC’s ungdomssektor har knoklet benhårdt de sidste par år for at optimere talentarbejdet på flere parametre, og nu høster den kronjyske klub anerkendelse for det flittige arbejde, idét Randers FC er steget med en halv stjerne sammenlignet med sidste sidste år. Det glæder en stolt talentchef, Peter Elstrup, i Randers FC.

– Jeg er rigtig glad på klubbens vegne. Det er stort for Randers FC at modtage 3,5 stjerner. Vi er mange, der løfter i flok. Alle i ungdomssektoren fortjener stor tak for dette flotte resultat. Vi har skabt en udvikling de sidste to år, hvor vi hele tiden har forbedret os på flere forskellige parametre. Derudover har samarbejdet med alle skolerne, herunder Randers Realskole og Tradium, der står bag Randers ElitesportsCollege, været fortrinligt. Bl.a. har klubben 15 spillere boende på Randers Sports College i øjeblikket, udtaler talentchef Peter Elstrup.

Ifølge Peter Elstrup gør Randers FC’s fornemme talentarbejde klubben til stadighed attraktiv for unge talentfulde spillere.

– Det er glædeligt for området og Randers by, at vi kan fastholde vores dygtige spillere i vores miljøer og tiltrække nye talentfulde spillere, fordi vi konkurrerer på højeste niveau, og fordi spillerne synes, det er spændende at komme til os. Det er med til, at vi kan leve op til vores målsætning om at levere to spillere af egen avl til vores Superligatrup hvert år, fortæller Peter Elstrup.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Martin Albrechtsen
Foto: Randers FC